"Ona kad se napije ili povuče crtu sutra se ne seća ničega": Asmin RAZVEZAO JEZIK, pa izneo nove GADOSTI koje drugi još nisu videli od nje!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dočekao i on da likuje zbog Ahmićkine sramote u "Eliti 8".

"Ona kad se napije ili povuče crtu sutra se ne seća ničega": Asmin RAZVEZAO JEZIK, pa izneo nove GADOSTI koje drugi još nisu videli od nje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je Aneli Ahmić već dva dana na stubu srama zbog zadatka prilikom kog se zaigrala sa Urošem Rajačićem, svojih pet minuta da je oplete je dočekao i njen bivši partner Asmin Durdžič koji je prvi tvrdio da je ona takva kakvom je sada većina smatra.

Pojedini joj i spočitavaju da je svojim poslednjim činom dokazala da je Alibaba bio u pravu za sve što je tokom prethodne sezone pričao o njoj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Asmin Durdžić tvrdi da je on video Aneli Ahmić u najgorem izdanju

On se sada oglasio i izneo svoj sud o njenoj trenutnoj situaciji.

- Mene i Staniju su najstrašnije razapinjali zbog ljubavi. Ja nisam imao pravo da zavolim drugu ženu, a otišao sam od dotične baš zbog stvari koje je radila u utorak na žurki, a bebu ostavljala kod tetke ili mene. A svi ti koji su Staniju i mene najstrašnije pljuvali danas podržavaju Sofiju i Terzu, toliko o Mićinom katakteru i kodeksu! A ponašanje dotične, sama je pokazala da ništa lagao nisam dok sam iznosio stvari sa dokazima, mogu samo reći da to nije ništa šta je meni sve radila - rekao je on za Pink.rs, pa dodao:

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić se sa Urošem Rajačićem obrukala za sve pare

Šta da vam kažem više što već nisam rekao? Imati ženu koja ode na after i da je nema tri dana, šta bi vi na mom mestu ili šta bi svaki muškarac uradio na mom mestu? Ona kad se napije ili povuče crtu sutra se ne seća ničega, a meni je odlazila po tri dana da je nema. Ko zna s kim se vucarala i šta je radila... Hteo sam zbog deteta od nje napraviti ženu, majku, ali je nemoguće. Ovo je sve ništa šta sam ja proživeo s njom, ovo je tek mali deo što pokaže malo kad popije, pa ide od jednog do drugog, igra, nabija se na onu stvar, liže lika i to radi majka malog deteta? Fuj, ponašanje, nimalo žena, nimalo dama nego dno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading