ANĐELA IZAZVALA OPSADNO STANJE U ELITI 8! Opšti KARAMBOL u Beloj kući, produkcija pustila SNIMAK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos ne prestaje!

ANĐELA IZAZVALA OPSADNO STANJE U ELITI 8! Opšti KARAMBOL u Beloj kući, produkcija pustila SNIMAK!

Foto: printscreen/RTV Pink

Tokom emitovanja emisije "Gledanje snimaka" došlo je do žučne rasprave u Beloj kući između takmičarki Anđele Đuričić i Aneli Ahmić, što je izazvalo pravu pometnju među ostalim učesnicima. Voditelj Milan Milošević je dao reč Lepom Mići, koji je odlučio da iznese svoje mišljenje o celoj situaciji.

- Vidi se da se Anđela i Aneli nikad nisu gotivile. Aneli je tupava, a oni su lukavi. Aneli, ovo samo tebi koristi i ti si heroj jer tebe blate gori od tebe. Ja ću sad joj više da te branim, a ovi što su ti kući spavali... Ne može da sudi nekome, a podržava nekoga ko je radio gore stvari - govorio je Mića.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Lepi Mića Elita 8

- Ako misliš da sam radila gore stvari, super. Mićo, kod mene to nećeš da uspeš - dodala je Anđela.

- Nisam imenovao. Aneli se ponaša to veče kao najgori ološ - poručio je Lepi Mića.

- Niko nju ne osuđujemo, nego komentarišemo. Devojka, nije osudila Aneli, nego je samo komentarisala - umešala se Ena Čolić.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Lepi Mića Elita 8

- Slušam budalaštine da je Aneli htela da pakosti, ona radi šta misli da je pametno, pa je mislila da je pametno da se nabija na polni organ zauzetom muškarcu. Nema ona mozak da razmišlja, nije imala plan, nego je radila u trenutku - komentarisala je Mimas Šarac.

- Anđela uglavnom ćuti, nisam zaključila da je loša i neću da je osuđujem. Ona je rekla indirektno da ima loše mišljenje - rekla je Aneli.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Aneli Ahmić Elita 8

- Ja nisam blatila. Rekla sam i za Milenu da mi treba vremena, tako isto i za tebe. Ja ne mogu da sudim po prošloj sezoni, naravno da neću da iznesem mišljenje. Imam i dobro i loše, kao što sigurno imaš i ti - odgovorila je Anđela.

- Anđela se plaši da uđe u sukob sa Aneli, jer njena reč više nema težinu. Kako onda sudi o Mioni i o meni? - dodao je Ša.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Nenad Aleksić Ša Elita 8

- Čim je Anđela rekla da neće da je gazi, jasno je da nema lepo mišljenje o njoj. Ako je proračunata, znači da je folirant. Mislim da nema potrebe da se Aneli ovako napada. Uroš je dolazio kod Aneli, spavao kod nje, ovo je najgore što on radi - govorio je Bebica.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Bebica Elita 8

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading