ITALIJANSKI VELIKANI SE UDVARAJU ZVEZDINOM KLINCU: Biće teško šampionu Srbiju da odoli ponudama sa "Čizme!"

Autor:

Sport

04.10.2024

18:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maksimović na visokom glasu.

ITALIJANSKI VELIKANI SE UDVARAJU ZVEZDINOM KLINCU: Biće teško šampionu Srbiju da odoli ponudama sa "Čizme!"

Foto: Starsport

Mladi fudbaler, Andrija Maksimović izazvao je oduševljenje svojom hrabrošću i izuzetnom igrom na terenu, uprkos svojih samo 17 godina. Iako je Crvena zvezda podbacila, Maksimović je zablistao svojom fudbalskom drskošću, ostavljajući utisak iskusnog igrača.

Italijanski mediji prenose da je sportski direktor Napolija, Đovani Mana, impresioniran partijom koju je pružio Maksimović, te da je veoma zainteresovan za potpis ovog talentovanog fudbalera. Postoji nagoveštaj da će narednog leta biti velika konkurencija za njegov potpis, ukoliko Crvena zvezda odluči da ga proda.

Foto: Starsport

Privukao veliku pažnju: Andrija Maksimović

Napoli nije jedini klub koji je prepoznao ogroman potencijal u Maksimoviću. Inter i Juventus takođe pokazuju interesovanje za mladog fudbalera. Glavna dilema sada je kada će Napoli krenuti u akciju i pokušati da angažuje ovu perspektivnu fudbalsku zvezdu.

Nedvosmisleno je da će biti izuzetno teško za Crvenu zvezdu da odoli udvaranju velikih evropskih klubova. Maksimović je privukao pažnju svojom izvanrednom igrom, a sada je pitanje da li će srpski šampion biti u mogućnosti da zadrži ovog talentovanog fudbalera.

Andrija Maksimović je postao predmet velikog interesovanja u svetu fudbala, a njegova budućnost izgleda veoma svetlo. Sa samo 17 godina, on je već uspeo da privuče pažnju velikih evropskih klubova, što svedoči o njegovom izuzetnom talentu i potencijalu. Ostaje da vidimo kako će se odvijati njegova karijera i da li će nastaviti da očarava fudbalski svet svojom igrom i hrabrošću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading