ZVEZDA IZDALA HITNO SAOPŠTENJE: Navijači će biti besni zbog ovoga!

Autor:

Sport

20.09.2024

23:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantno!

ZVEZDA IZDALA HITNO SAOPŠTENJE: Navijači će biti besni zbog ovoga!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u drugom kolu Lige šampiona gostuju ekipi Intera 1. oktobra na stadionu "Đuzepe Meaca". Crveno-beli su ovom prilikom izdali veoma bitno saopštenje koje se tiče navijača, ali ova odluka se defintivno neće dopasti "delijama".

- Ministarstvo policije Italije je zabranilo pristup zvezdašima na mečevima koje će naš klub odigrati u pomenutoj zemlji protiv Intera i Milana. Crvena zvezda apeluje na sve navijače da ne putuju na istaknute mečeve, jer ulaz neće biti dozvoljen, kao ni okupljanje. Odluka važi za navijače koji žive u Srbiji, ali i svim ostalim evropskim zemljama.

- Italijanska policija je zabranila prodaju karata za bilo koju tribinu. Za kupovinu ulaznice je neophodan pasoš, a potom ime i prezime na karti i pasošu moraju da budu identični prilikom ulaska na stadion.

Foto: Starsport

Navijači Zvezde

- FK Crvena zvezda napominje da je ovo odluka na koju klub nije mogao da utiče, te još jednom apeluje na zvezdaše da ispoštuju istu - navodi se u saopštenju kluba.

Italijanske vlasti su donele odluku da spreče susret navijača Crvene zvezde i Rome na ulicama Milana i drugih gradova, izrazivši zabrinutost zbog mogućih sukoba između "delija" i pristalica Rome. Ova odluka se navodno motiviše incidentima koji su kulminirali u poslednjih nekoliko godina, a podršku spekulacijama pružaju i informacije sa sajtova za legalnu preprodaju karata.

Sukobi između "delija" i pristalica Rome datiraju unazad nekoliko godina. Početak problema se vezuje za februar prošle godine, kada su navijači Crvene zvezde u Rimu napali vozilo Rominih simpatizera i oduzeli im navijačke rekvizite grupe "Fedajn". Nedugo zatim, na utakmici protiv Čukaričkog, "delije" su zaplenile zastavu iste grupe, ostavivši poruku koja aludira na prijateljstvo između Rominih navijača i ultrasa Dinama iz Zagreba. Sukobi su se nastavili i u oktobru 2023. godine, kada su Romini simpatizeri napali nekoliko navijača Crvene zvezde koji su bili u poseti Bolonji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading