OGLASIO SE SPAJIĆ NAKON INTERA I POSLAO JASNU PORUKU: "Ako sam ja problem u Zvezdi...!"

Autor:

Sport

04.10.2024

17:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treći gol je aposlutno moja krivica i odgovornost - naveo je Spajić.

OGLASIO SE SPAJIĆ NAKON INTERA I POSLAO JASNU PORUKU: "Ako sam ja problem u Zvezdi...!"

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde doživeli su ubedljiv poraz od Intera u Milanu rezultatom 4:0, u okviru drugog kola ligaške faze Lige šampiona. Utisak je da su crveno-beli praktično "poklonili" golove rivalu, s obzirom na to da su konkretne greške u defanzivi doprinele tome da Inter iskoristi šanse i dođe do ubedljivog trijumfa.

Kapiten aktuelnog šampiona Srbije, Uroš Spajić, oglasio se nakon meča sa Interom, iznoseći svoje viđenje situacije.

- Nikada se nisam oglašavao ovim putem, ali sada osećam potrebu zbog navijača kluba i izjave posle meča sa Interom.Nijednog trenutka nisam želeo da umanjim pobedu Intera, niti da ih omalovažavam. O veličini njihovog kluba ne treba ni govoriti. Samo sam želeo da potvrdim ono što su svi videli, da smo sami davali golove - rekao je Spajić i nastavio:

Foto: Starsport

Uroš Spajić

- Konkretno, treći gol je aposlutno moja krivica i odgovornost. Nikada nisam bežao od odgovornosti, tako da ni sada nemam razlog za to. Jednom od najstarijih i najsikusnijih igrača ne sme da se dogodi da onako izgubi loptu. I verovatno ne bi da još 99 puta dođe do takve situacije. Dogodilo se, i nikome nije teže u tom trenutku bilo nego meni. U Crvenoj zvezdi sam odrastao, za nju igram srcem. Ako sam ja problem – problema nema. Zvezda je iznad svega - poručio je Uroš Spajić.

Ova iskrena izjava kapitena pokazuje posvećenost i odgovornost prema klubu, kao i duboko osećanje za situaciju u kojoj se ekipa našla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading