OVO JE BAHATA ŽENA KOJA JE DŽIPOM BLOKIRALA SAOBRAĆAJ: Nju zovu Majkl Džekson, muža joj uhvatili sa drogom! Dr. Tanja Medenica, kojoj starlete reklamiraju kliniku, napravila rusvaj u centru!

Autor:

Vesti

04.10.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavio se snimak nepropisno parkiranog džipa "bmw-x5", zbog koga je saobraćaj, uključujući i autobuse, stajao gotovo ceo sat, a centar grada bio paralisan

OVO JE BAHATA ŽENA KOJA JE DŽIPOM BLOKIRALA SAOBRAĆAJ: Nju zovu Majkl Džekson, muža joj uhvatili sa drogom! Dr. Tanja Medenica, kojoj starlete reklamiraju kliniku, napravila rusvaj u centru!

Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_, Instagram/dr_tanja_eterna

Na snimku koji je objavljen i na stranici "Moj Beograd" na Instagramu, vidi se sivi džip nepropisno parkiran u Gosvordijevoj ulici na Vračaru, tako da vozila ne mogu da prođu ulicom, uključujući i autobuse 26, 25 i 25p, koji tuda idu.

Foto: Printscreen/Instagram/moj_beo_grad_

Saobraćaj je bio blokiran ceo sat na Vračaru

Autobusi i vozila su stajali gotovo sat vremena, a trotoarom, čiji je deo takođe bio zatvoren džipom, nije mogla da prođe žena u kolicima (što se i vidi na snimku). 

 

 

Ljudi su sa pravom negodovali, a kako pišu po društvenim mrežama, posle sat vremena iz obližnje zgrade je izašla žena, besnim ljudima dobacila : "Je l' znate ko sam ja" i "Boli me p....", sela u kola i odvezla se.

Na društvenim mrežama se pojavila informacija da je bahata Beograđanka zapravo Tanja Radenkov Medenica, doktorka plastične hirurgije i vlasnica privatne klinike, poznata po potpuno izmenjenom fizičkom izgledu, saradnji sa starletama, ali i skandaloznim reklamama. 

Foto: Instagram/dr_tanja_eterna

Dr Tanja Radenkov Medenica

Takođe, korisnici Iksa su naveli i da su građani zvali saobraćajnu policiju, da su izašli na teren, ali da bahatoj doktorki nisu pisali kaznu. 

Foto: Instagram/dr_tanja_eterna

Dr Tanja Radenkov Medenica

Ivica Dačić, ministar unutrašnjih poslova, u razgovoru za Republiku kaže da je tražio informacije od policije o ovom slučaju i da je obavešten da je prekrašajna prijava podneta. 

- Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu podneli su prekršajnu prijavu protiv T. R. M. (1986) zbog nepropisnog parkiranja na Vračaru - kaže Dačić za naš portal i dodaje:

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić

- Naime, policijski službenici su, 1. oktobra ove godine, odmah po prijavi da je u Golsvordijevoj ulici automobil marke „BMW X5" nepropisno parkiran i da ometa odvijanje saobraćaja i kretanje pešaka, izašli na lice mesta. Vozilo je pomereno s kolovoza, a protiv vozača je sačinjen prekršajni nalog po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Pokušali smo da dobijemo komentar i od dr Radenkov Medenice, pitanja su joj poslata na mejl klinike, ali su odgovori izostali. 

Inače, Tanja Radenkov Medenica je poznata široj javnosti i to po skandalima. Ona je uradila reklamu za kliniku sa starletom Anom Korać, gde Koraćeva glumi devojku zavisnu od plastičnih operacija, a doktorka je podržava u tome i plus joj dodaje šta bi još mogla da promeni na sebi - suzi, napumpa, doradi...

Foto: Instagram/dr_tanja_eterna

Dr Tanja Radenkov Medenica

Ironija je što je i sama doktorka Medenica često na meti kritika da je i sama preterala sa plastičnim operacijama, da je potpuno promenila lični opis, ali i da je preteranim sužavanjem nosa došla do toga da sad izgleda kao Majl Džekson. 

Svoju kliniku je reklamirala i sablasnim bilbordima sa porukom "Na korak do savršenstva", a na kojoj je njena slika- vidi rečenicu iznad, dakle, potpuno izoperisana, plus ful isfotošopirana.  

Javnost je dobro upoznata i sa njenim suprugom Milošem Medenicom, bivšim rukometašem Crvene zvezde. On je pre dve godine uhapšen na aerodromu "Nikola Tesla", kad mu je u gaćama pronađeno osam grana heroina! Medenica je u tom trenutku obavljao funkciju direktora Klinike za lečenje bolesti zavisnosti!

Takođe, on je i 2014. bio pozitivan na doping testu, posle utakmice trećeg kola Superlige. Miloš Medenica i Tanja Radenkov su se 2020, prema pisanju medija, venčali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading