ITALIJANI TRETIRALI SRBE KAO KRIMINALCE U MILANU: Sramno ponašanje, ali i veliki propusti u organzaciji!

Autor:

Sport

02.10.2024

01:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanske vlasti zabranile Srbe, ali nisu uspeli da održe sve pod kontrolom.

ITALIJANI TRETIRALI SRBE KAO KRIMINALCE U MILANU: Sramno ponašanje, ali i veliki propusti u organzaciji!

Foto: Republika.rs

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Intera rezultatom 4:0 u okviru drugog kola Lige šampiona. Tim iz Ljutice Bogdana je odigrao sasvim solidnu utakmicu, ali ponovo su častili protivnika pobedom i iz svojih grešaka omogućili protivniku da slavi.

Međutim, nije sve vreme utakmica bila u prvom planu Italijana, već Srbi koji su bili zabranjeni u Milanu. Osim što su nekoliko dana pred susret sa Zvezdom pohapsili najvatrenije pristalice Intera i Milana, hteli su da zabrane prisustvo naših navijača na stadionu, ali su i prema novinarima poneli kao prema kriminalcima. Italijanski novinari bili su smešteni bliže tereni, dok su Srbi bili udaljeniji. Takođe, na dan utakmice, tamošnja policija je upala u ranim jutarnjim časovima u hotel gde su smešteni bili srpski novinari i maltretirali ih.

Potom im je promaklo dosta toga u organizaciji, pošto su navijači Zvezde ipak ušli na stadion i verno bodrili svoj kluba i pored svih mogućih zabrana koje su stavili. "Delije" su stavile zastavu na stadionu, da bi sramni Italijani sklonili obeležje i isterali sa stadiona navijača srpsko šampiona i na taj način mu onemogućili da gleda meč. Međutim, samim tim što su najvatrenije pristalice srpskog tima ušle na tribinu, znači da su Italijani omanuli u organizaciji utakmice.

Foto: Republika.rs

Navijač Zvezde ušao teren i pored zabrane

A nakon toga, navijači Zvezde su bili opkoljeni redarima, kao da se rade o nekim velikim kriminalcima. To nije bilo dosta, pa su sklonili navijače Intera koji su bili u blizini, da ne bi bili blizu "Delija", koji su samo došle da podrže svoj klub u budu 12. igrač kao što rade uvek. 

Foto: Republika.rs

Opkoljeni sa svih strana kao da su kriminalci: "Delije"

Na taj način su Italijani pokazali koliko im smetamo i da Srbi nisu dobrodošli u njihovu zemlju. Biće zanimljivo videti kako će se italijanske vlasti spremiti za gostovanje Zvezde protiv Milana i da li će biti neki novi propusti u organizaciji ili će popustiti i dozvoliti prisustvo navijača na stadionu. Sramno ponašanje Italijana ostaće upmaćeno, a takođe i UEFA koja to sve pomno prati, a ostaje nema. 

Foto: Republika.rs

Republika u Milanu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading