PREPISKA TRUDNE MILICE OTKRIVA STRAVIČAN DETALJ O TERZI: Ove reči DOKAZUJU koliki je PSIHOPATA, spomenuto i DETE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ove rečenice će brujati cela nacija!

PREPISKA TRUDNE MILICE OTKRIVA STRAVIČAN DETALJ O TERZI: Ove reči DOKAZUJU koliki je PSIHOPATA, spomenuto i DETE!

Foto: youtube.com/pink.rs

Nedavno su u javnost procurele skandalozne prepiske između bivše učesnice rijalitija "Elita", trudne Milice Veličković, i tetke aktuelnog takmičara osme sezone, Borislava Terzića Terze, bacajući novo svetlo na situaciju koja je uzdrmala naciju. Naime, Terza je izjavio da Milica nikada nije bila prihvaćena od strane njegove porodice, međutim, poruke koje su isplivale otkrivaju pravu istinu o podršci koju trudnica ima od Terzića.

Naime, u prepisci se jasno vidi da Terzina tetka podržava Miličin stav, izražava šok zbog Terzine preljube sa cimerkom Sofijom Janićijević i demantuje Terzine tvrdnje iz rijalitija da njegova porodica nije podržavala njihovu vezu.

Samo ti i misliš od cele porodice – napisala je Milica.

Republika

Foto: ATA Images

Haos u Eliti 8 zbog Terze i Sofije, Milica besna

Meni se povraća iskreno od svega ovog i iskreno j*be mi se za sve, ja imam svoj stav i ja ovo podržati nikad neću, a veruj mi nisam jedina od familije. Svi su šokirani – napisala je Milici Terzina tetka, a onda je usledilo raskrinkavanje Terzinih laži iznetih u rijalitiju – da njegova porodica nije podržala njihovu vezu.

Ma, on koji priča da mene familija nije podržala i ostalo. Mi čekamo dete, ovo je odvratno, ne treba žvaku da dobije za rođendan! Šta misli, da će otac ovo da mu podrži – napisala je Milica.

Laže, šta sam mu ja? Tetka! Svi su imali samo reči hvale za tebe kad su te upoznali. I moje sestre Jeka i Milena – poručila je tetka.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Milica Velićković ima podršku Terzine porodice

Ma, naši odnosi su bili loši dok smo bili tamo debili, kad smo izašli bilo je sve ok i sam je pričao da me obožavaju. Ovo što je uradio i naštetio ovom detetu je bruka i sramota, a koliko je plakao za mnom i sve, baš me zanima šta će mu poslati za rođendan – odgovorila je Milica, prenosi Pinkov portal, a onda je tetka do kraja raskrinkala Terzu i njegove laži:

Ja neću ništa, ajde bre raspadao se na ulasku: "Moja Milice, moja Comara", rekao mi dan pre karantina sve će biti u redu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading