ŠTA JE OVO, JESMO LI U PARIZU?! Navijači crveno-belih okupirali prestonicu, pa pomogli Zvezdi u trijumfu!

Autor:

Sport

04.10.2024

23:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napeto do samog kraja.

ŠTA JE OVO, JESMO LI U PARIZU?! Navijači crveno-belih okupirali prestonicu, pa pomogli Zvezdi u trijumfu!

Foto: Profimedia

U ovom trenutku, košarkaši Crvene zvezde odneli su pobedu nad ekipom Pariza u meču prvog kola Evrolige. Iako je domaćin nominalno Pariz, navijači srpskog tima su uspeli da okupiraju tribine i pruže sjajnu podršku svojoj ekipi. Šampioni Srbije su do sada uspeli da čuju glasne povike podrške, ali i zvižduke kada se Francuzi nalaze u napadu.

Delije su se okupile u velikom broju kako bi pružile podršku svojim ljubimcima, stvarajući fantastičnu atmosferu još pre početka utakmice. Kamera je zabeležila jednu veću grupu navijača kako sa zastavama i uz pesmu podržava igrače, stvarajući nezaboravan prizor. U uvodnim minutima TV prenosa meča, čulo se glasno navijanje srpskih navijača, što je dodatno doprinelo atmosferi na tribinama.

Ova podrška navijača iz Srbije nije izostala ni u gostujućim utakmicama, što jasno pokazuje posvećenost i ljubav navijača prema klubu i igračima. Njihova podrška se čuje i na mečevima van granica Srbije, stvarajući osećaj kao da su doma.

Velika podrška koju su navijači pružili na ovom meču još jednom pokazuje koliko je važna uloga navijača u stvaranju atmosfere i motivaciji igrača, te kako njihova podrška može biti presudna za postizanje uspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading