ON NE ODUSTAJE OD OVOG KLUBA! Bivši trener Crvene zvezde na prvoj utkamici Evrolige! (FOTO)

Autor:

Sport

04.10.2024

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje ga vezuju lepa sećanja.

ON NE ODUSTAJE OD OVOG KLUBA! Bivši trener Crvene zvezde na prvoj utkamici Evrolige! (FOTO)

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde večeras su zvanično započeli novu sezonu Evrolige utakmicom protiv Pariza, koja je počela u 21 čas u glavnom gradu Francuske. Ekipa Pariza, prošlogodišnji osvajač Evrokupa, želi da dokaže da njihov uspeh nije bio slučajan, suočavajući se sa izazovnom utakmicom.

Dodatni zanimljiv detalj večeri bio je prisustvo Duška Ivanovića, bivšeg trenera Crvene zvezde, koji je došao da prati meč svoje bivše ekipe u Parizu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Bivši trener crveno-belih: Duško Ivanović

Ivanović, ostavio je dubok trag u Crvenoj zvezdi tokom svog mandata, međutim zbog loših rezultata. Tokom sezone 2023/2024, Ivanović je preuzeo kormilo Zvezde u teškim trenucima, a to se nije dobro pokazalo, te je dobio otkaz zbog ne tako dobrih rezultata. Duška vezuju lepa sećanja za klub crveno-belih iako nije imao slavan kraj.

https://www.republika.rs/pretraga-vesti?search_parameter=D%C5%BEoel+Bolomboj

Najveća pretnja za crveno-bele dolazi od T.J. Šortsa i Nadira Hifija. Šorts, prošlogodišnji MVP Evrokupa, poznat je kao jedan od najeksplozivnijih plejmejkera u Evropi, dok se Hifi odlično uklapa u njegov stil igre. Pariz je poznat po brzoj i agresivnoj igri, a Zvezda će morati da zaustavi njihovu tranziciju kako bi ostala konkurentna.

Tim će večeras igrati bez Miloša Teodosića, koji je suspendovan zbog isključenja u prošlogodišnjem meču protiv Efesa. Teodosić će propustiti i naredni susret protiv Baskonije u Beogradskoj areni, ali se očekuje njegov povratak za duel sa Fenerbahčeom u Istanbulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading