EVROLIGA SLUŽI DA SE ISPRAVE GREŠKE! Dobrić očekuje bolji start, a evo koji je plan za sutrašnju pobedu! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.10.2024

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neizvesnost raste.

EVROLIGA SLUŽI DA SE ISPRAVE GREŠKE! Dobrić očekuje bolji start, a evo koji je plan za sutrašnju pobedu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Ognjen Dobrić

Košarkaši Crvene zvezde započinju novu evroligašku sezonu u petak, 4. oktobra, u 21 čas, gostovanjem novajliji KK Pariz. Tim Janisa Sferopulosa ima zadatak da popravi utisak iz prošle sezone, koja je bila jedna od najneuspešnijih u Evroligi za crveno-bele.

Hala u Parizu biće rasprodata, a u publici će biti i veliki broj navijača Crvene zvezde, što će biti dodatni vetar u leđa srpskom timu. Igrači Zvezde, motivisani ne baš idealnim startom u AdmiralBet ABA ligi, žele da u Evroligi pokažu bolju igru i otvore sezonu pobedom.

Dok je danas u Areni održan trening košarka crveno-belih pred sam početak Evrolige, Ognjen Dobrić je imao da kaže par reči. Ne krije svoje razočarenje samim startom AdmiralBet ABA lige, ali veruje da će sutrašnja utakmica biti bolja.

- Sutra počinje evroligaška sezona. Jako bitan meč za nas da otvorimo ovu sezonu kako treba. AdmiralBet ABA ligu nismo započeli na najbolji način, i želimo da to ispravimo, da ne krenemo tako u Evroligi - rekao je Ognjen Dobrić u najavi meča.

Što se tiče protivnika, Dobrić je istakao važnost usporavanja igre energičnog tima Pariza.

- Ekipa Pariza igra sa velikom energijom. Ako želimo da dođemo do pobede, moramo da im uskratimo to i usporimo igru - dodao je Dobrić.

- Mislim da ako igrate u njihovom ritmu, mogu da pobede bilo koga i da daju 100 poena - zaključio je Dobrić.

Pariz će kako se pretpostavlja, želeti da se predstavi u najboljem svetlu jer je prošle godine osvojio Evrokup i tako se prvi put našao u Evroligi. To predstavlja veliki uspeh za klub i za francusku košarku uopšte, te će njihov debi u elitnom takmičenju sigurno privući pažnju ljubitelja košarke širom Evrope, dok će Crvena zvezda pokušati da nametne svoj ritam i upiše prvu pobedu u novoj sezoni Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading