ZOLA STIŽE U ELITU?! Oglasio se hitno na društvenim mrežama, Miljani Kulić zbog ovoga neće biti dobro!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon objave avionske karte i spekulacija o odnosu sa Miljanom, društvene mreže su preplavljene komentarima o Čolićevom dolasku.

ZOLA STIŽE U ELITU?! Oglasio se hitno na društvenim mrežama, Miljani Kulić zbog ovoga neće biti dobro!

Foto: ATA Images

Bivši učesnik rijalitija Zadruga Lazar Čolić Zola, izazvao je veliku pažnju javnosti nakon što je odlučio da se vrati u Beograd iz Ciriha. Naime, Čolić je postavio fotografiju avionske karte na kojoj se jasno vidi da putuje iz Ciriha u Srbiju, što je izazvalo brojne spekulacije o povodu njegovog dolaska.

Foto: Instagram printscreen

Lazar Čolić Zola objava na Instagramu

 

Kako prenose mediji, šuška se da je Čolić doneo odluku koja je povezana sa njegovim odnosom sa Miljanom Kulić koja je trudna sa njim. Ova vest izazvala je lavinu komentara i nagađanja na društvenim mrežama, posebno među fanovima rijalitija Elita 8. Mnogi od njih sumnjaju da će se Čolić uskoro pridružiti Miljani, izazivajući brojne reakcije među publikom koja bi volela da vidi njihovo suočavanje pred kamerama. 

Foto: M.P./ATAImages, youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić

 

Lazar Čolić Zola je nedavno izjavio da želi da pruži podršku Miljani Kulić, ističući svoju želju da ona rodi njegovo dete. Ova izjava izazvala je dodatnu pažnju medija i javnosti, a Čolić je istakao da je stao iza svega kao i uvek, te da će uvek podržati Miljanu u vezi sa trudnoćom.

Foto: Instagram printscreen

Lazar Čolić Zola

 

 

Nakon objave avionske karte i spekulacija o odnosu sa Miljanom, društvene mreže su preplavljene komentarima o Čolićevom dolasku. Mnogi su izrazili svoje mišljenje i nagađanja o tome šta bi moglo da bude povodom njegovog povratka u Srbiju, dok su drugi izrazili podršku ili sumnju u njegove motive.
 

Lazar Čolić Zola je ponovo privukao pažnju javnosti svojim najnovijim potezom, a dalji razvoj događaja će svakako biti praćen sa velikim interesovanjem. Ostaje da vidimo šta će doneti njegov povratak u Beograd i da li će se spekulacije o njegovom odnosu sa Miljanom Kulić pokazati tačnim.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading