JEZIVI DANI TRUDNE MILICE! Terzina ljubavnica je pozivala na ABORTUS, a on je VREĐA pred milionima! SKANDAL! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici napali Boru da pokušava da "opere" svoju novu devojku!

JEZIVI DANI TRUDNE MILICE! Terzina ljubavnica je pozivala na ABORTUS, a on je VREĐA pred milionima! SKANDAL! (FOTO)

Foto: ATA Images

Sinoć je u "Eliti 8" održano novo izdanje emisije "Pretres nedelje", koju vodi voditelj Milan Milošević. On je sa takmičarima prečešljao sve aktuelne teme, a na tapetu su se našli Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza, koji je sa njom prevario svoju trudnu verenicu Milicu Veličković. Ono što je sve šokiralo je što je Terza nakon preljube uvredio svoju bivšu dragu.

- Da počnemo pretres sa temom o kojoj bruji region u pitanju su Sofija i Terza, ima onih koji osuđuju i ne osuđuju prevaru, šokirani su mnogi što je Kačavenda rekla da osuđuje i onda kad je ustala, totalno je promenila priču - rekao je Milan.

- Ja nikada nisam rekla da je to nešto dobro ali da se nagoveštavalo da će doći do toga. Ja sam rekla Terzi da je pečen i da ulazi u aut, između njih postoji fatalna privlačnost i zašto ne bih podržala? Od prvog dana kada je izneo mišljenje o kući ja nisam mogla da sanjam da će se ovako nešto desiti, sad kad jeste ovako ovo je bio logičan sled događaja - istakla je Kačavenda.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sofija i Terza su glavna tema u rijalitiju

- Ona je rekla da Milica treba da abortira to dete - dodao je Milošević.

- Ja sam rekla za sebe da bih abortirala da mi veza nije dobra, nisam rekla da ona to treba - istakla je Sofija.

- Znam da Terza, da nije ostala trudna, nikada ne bi bio sa Milicom napolju, da li je trebalo da se veri, to je njihova stvar. Kod oboje se vidi privlačnost i ja sam ta koja je videla sve to u njihovim očima - dodala je Kačavenda.

- Smatram da ovi ljudi koji ovako komentarišu, prva Kačavenda je pristrasna jer nije Milicu gotivila, ali ne radi se onda veridba i ne želi se svadba ako će sve ovako da se završi. Video je lepo žensko gde ima prođu i samo je ušao u odnos - istakla je Miona Jovanović.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sofija se pravdala u "Pretresu nedelje"

- Evo, sam je rekao da bi je možda napolju i oženio, tako da mu sve pada u vodu - rekao je Nenad Macanović Bebica.

- Hajde, degeneriku, Milica je prelepa devojka, ali nije zgodna, fizički nije moj tip. Sofija je fizički moj tip devojke - dodao je Terza, što je sve šokiralo.

- Ne mislim da treba da abortira, jer je Milica svakako želela to dete, ali mislim da je trebalo da sačeka bar iz griže savesti i da ne radi to transparentno. Meni je ovo odvratno i nešto najgore što je moglo da se desi - rekla je Miona.

- Što se tiče Terze i njegovog oca, nije on balavac da mu tata određuje šta će da radi sa trudnom verenicom. Ti si monstrum koji kanališ Milicu, a želiš da opereš ljubavnicu. Terza je i sam prihvatio njenu prošlost i mislim da su ovo samo njegove laži da opere Sofiju i njega. Vidimo kako sve više i više pljuje Milicu, ne znam kako ima herca da uopšte traži razgovor sa Milicom - rekao je Uroš.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Uroš osudio Terzu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Užas

08.10.2024 13:37

Ku.čavenda ober lažovka , isto i Sofija... a Terza ober seljačina ... šta vide Milice u njemu...možda ga videla kude moča što bi rekla baba Paska...