SKANDALČINA! Janjuš večeras ulazi u Elitu, ima SPECIJALAN zadatak da se OSVETI Aneli Ahmić - OVO će napraviti HAOS!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš je rešio da napravi totalni preokret u rijalitiju ,,Elita 8" večeras!

SKANDALČINA! Janjuš večeras ulazi u Elitu, ima SPECIJALAN zadatak da se OSVETI Aneli Ahmić - OVO će napraviti HAOS!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivši rijaliti učesnik ,,Elita 7" Marko Janjušević Janjuš na Instagram profilu najavio je večerašnji ulazak u aktulenu sezonu rijalitija. Naime, kako je istakao on će se večeras pridružiti nakratko takmičarima ,,Elita 8", a ima i poseban i specijalni zadatak, koji će sigurno sve šokirati. 

Kako je prethodnih dana bio prozvan od mnogih starih takmičara, Janjuš je rešio da im se osveti, pa je najavio i šta će uraditi kada bude ušao:

Večeras u ponoć budite uz Pink televiziju, ulazim na žurku Elite 8, ali samo na kratko. Bivšoj devojci da donesem flašu belog vina da ne mora da radi zadatke sa Drvetom mudrosti, starim 2.000 godina. Da me ne blamira više, da bar jedno jutro srede mogu da se probudim, a da me drugovi ne nag*ze - napisao je Janjuš. 

Republika

Foto: Instagram.com

Janjuš Elita 8 Zadruga Instagram

Ostaje nam da vidimo kako će reagovati njegova bivša devojka Aneli Ahmić, koja je prošle sezone aobrtirala Janjuševo dete. Međutim, po ulasku u ,,Elitu 8" Ahmićeva je imala kratkorajnu aferu sa Matejom Matijevićem, koji je samo par dana nakon ozvaničenja veze sa Aneli, odlučio ipak da je ostavi, jer je shvatio da je veliki jaz između njih dvoje. 

Sa druge strane, Aneli prethodnih dana nije imala lepo mišljenje o Janjuševiću, a mnogi takmičari smatraju da je u rijaliti ušla kako bi pobegla od bivšeg, budući da i dalje ima emocije prema njemu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading