MIONA SE DŽABE NADA DA ĆE JOJ ŠA NAPRAVITI KARIJERU: Bolje da se obratila ovom cimeru, on je dosta pomogao i reperu, a on ga se sada odriče (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Gavrilović otkrio pozadinu sukoba Nenada Aleksića Ša i Bakija B3.

MIONA SE DŽABE NADA DA ĆE JOJ ŠA NAPRAVITI KARIJERU: Bolje da se obratila ovom cimeru, on je dosta pomogao i reperu, a on ga se sada odriče (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Nakon što je u "Eliti 8" došlo do žestoke svađe između Bakija B3 i Nenada Aleksića Ša, njihov kolega Ivan Gavrilović otkrio je pozadinu ovog sukoba.

Naime, kako je Baki B3 optužio Ša da mu je ostao dužan novac, a Nenad Aleksić je to demantovao, tvrdeći da laže, došlo je i do priče o profesionalnoj sujeti i kompleksima zbog uspeha u muzičkoj industriji.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Baki B3 tvrdi da mu Ša nikad nije vratio novac koji mu duguje

Pošto poznaje obojicu iz tog vremena Ivan Gavrilović je potrvdio da Baki B3 zaista jeste mnogo pomogao Aleksiću, koji se sada ograđuje od njega.

Vrlo dobro se sećam nekih stvari, kada se Ša odvojio od Ile, bio je sam... Znam da je Baki bio sa njim, da mu je posvetio puno vremena, da ga je vodio sa sobom, ja sam svedok toga. Ša je tada bio u nekom vakuumu, nije bilo nastupa, nije imao pesme, ništa, pa ga je Baki vukao sa sobom, pravili su neke pesme. Baki je takav, on je hirovit:"Ja sam mu uradio pesme, a on mi nije vratio", verovatno postoji tu neki jaz, a za te neke pare... Moguće da je i to, to sad već ne znam, ali u ovo što pričam sam upućen. Mislim da mu je u tom trenutku baš bio u pomoći... Na to smo navikli, pomažemo drugima, pa onda tako - prisetio se Gavrilović na Red televiziji.

Republika

Foto: Republika.rs

Ivan Gavrilovi se seća vremena kad je Baki B3 pomagao Ša

S druge strane, reperova devojka Miona Jovanović se upravo zbog toga što uspešno pliva u muzičkim vodama nada da će Ša i njoj pomoći da napravi karijeru, a nedavno su napravili i prvi korak ka tome kada su pred ulazak u "Elitu 8" objavili duet "Mangup i gad".

Ubrzo su usledili komentari u kojima su ih urnisali na društvenim mrežama. 

Uglavnom su Mioni zamerali što se nada čudima da joj Ša može napraviti karijeru, a nakon ovih Gavrilovićevih reči, reklo bi se da tako ne misle samo korisnici društvenih mreža, već i neke njegove kolege koje pamte ko je njemu izlazio u susret, dok on to sada negira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading