FOKUS I POSVEĆENOST: Piksi održao važan sastanak sa igračima pred Švajcarce!

Autor:

Sport

08.10.2024

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojković analizirao protivnika.

FOKUS I POSVEĆENOST: Piksi održao važan sastanak sa igračima pred Švajcarce!

Foto: FSS

Selektor Srbije, Dragan Stojković zajedno sa svojim saradnicima iz stručnog štaba naše A reprezentacije, održao je u utorak uveče u SC FSS sastanak sa igračima i uradio detaljnu video-analizu narednog protivnika u Ligi nacija, reprezentacije Švajcarske.

Podsetimo, Švajcarci su na startu ovog ciklusa zabeležili dva poraza, u Kopenhagenu od Danske i na domaćem terenu od Španije. Pored analize protivnika, Mitrović, Milenković i drugovi imali su priliku da pogledaju i segmente sa naših mečeva u prva dva kola. Selektor je apostrofirao pozitivne stvari i taktičku disciplinu iz duela sa Španijom na stadionu Rajko Mitić, ali i neke propuste iz duela sa Danskom koje bi trebalo korigovati uoči meča sa Švajcarskom.

Orlovi će i naredna dva dana boraviti i trenirati u svojoj bazi u Staroj Pazovi, odakle u petak u prepodnevnim satima kreću za Niš. Istog dana zakazana je konferencija za medije u 15 sati u Leskovcu i zvanični trening u 17:30 sati na stadionu Čair u Nišu.

Izabranici Dragana Stojkovića su do sada ostvarili jedan remi protiv Španije u pogresu 0:0 i poraz od Danaca u Kopenhagenu 2:0. Ovo je za "orlove" veliki izazov, jer će im od plasmana u Ligi nacija zavisiti kvalifikcije za Svetsko prvenstov 2026. godine. Biće zanimljivo videti kako će se naš nacionalni tim pokazati protiv "sajdžija" i "furije".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading