Bivši zadrugar izneo ŠOKANTNE TVRDNJE o Milici: Ona se hitno oglasila, pa pomenula ABORTUS (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opleo i po Anđeli i Sofiji, a nije izostavio ni Terzu.

Bivši zadrugar izneo ŠOKANTNE TVRDNJE o Milici: Ona se hitno oglasila, pa pomenula ABORTUS (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Bivši zadrugar Sale Luks gostovao je u emisiji "Pitam za druga", gde je opleo po aktuelnim učesnicama "Elite 8" Anđeli Đuričić i Sofiji Janićijević, ali pomenuvši i trudnu Milicu Veličković, koju je u ovoj sezoni sa pomenutom cimerkom prevario Borislav Terzić Terza.

On je ove rijaliti učesnice rasporedio u tri tipa devojaka, pa šokirao svojim navodnim saznanja o trudnici, koja od početka osmice preživljava stresove zbog bivšeg verenika.

- Imamo tri kategorije devojaka. U prvu se utapaju potočarke, a to je Anđela Đuričić. Ona je plitka voda, ali je kao sva bitna i sa njom samo treba biti uporan jer glumi da nije laka devojka, a malo joj treba kao sa Gastozom. To je taj plitak potok koji će se pridružiti većoj reci - otkrio je Sale na Red Tv, pa nastavio:

Vuk dlaku menja, ali ćud nikada. Ona može da se prikrije, ali ne može svoju bit da sakrije. Ona ima takav kod i ona misli da je Gastoz uporan, da mu je stalo do nje i pogotovo što je jak rijaliti igrač to njoj imponuje. Tri meseca treba da se zavrti svaka priča, taman oko Nove godine bude haos. Anđela samo gleda ko će da joj pruži najviše pažnje i na to pada. Gastoz joj donosi čaj i vidim da malo fali do poljupca.

Republika

Foto: printscreen/RED TV

Sale Luks izneo šokantne tvrdnje o Milici Veličković

On se zatim osvrnuo na druga dva tipa devojka, pa izneo šokantne tvrdnje o Milici.

- Drugi tip devojke su kaldrmašice, to je Milica Veličković. Mislim da njoj nije strana ta trudnoća i abortusi, neću sad da pričam jer je žensko, ali devojka je afteruša i kad god muškarcima treba neka zabava kome da se obrate nego Milici. Terza je dečko indijanac i on ne može da kontroliše svoje nagone, iskreno Milica je za njega najbolja riba koju je imao i zbog toga se pogubio i pristajao na sve - dodao je Sale, a voditelj mu je pročitao poruku koju je Veličkovićeva momentalno poslala u svoju odbranu:

- Milica mi piše i napisala je šta priča ovaj bolesnik za abortuse, poručila ti je da pušiš ku*ac i da je bolje da je tebe majka abortirala.

Međutim, Luks je nastavio po svom.

- Ne znam što se Mica ljuti kad sam je stavio u najlepšu kategoriju. Elem, Sofija je treći tip devojaka koji se naziva kamenjarke, ona samo želi da bude u prvoj priči i devojka je totalno premazana svim bojama, želi malo da digne svoju popularnost i spremna je na sve. Imam ja neke fotografije njene, ali to ćemo kasnije - zaključio je Sale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading