KAĆA GRUJIĆ SA PORODICOM POD OSTROGOM: Emotivne fotografije raznežile sve!

Autor:

Zabava

08.10.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaća Grujić objavila je set porodičnih fotografija!

KAĆA GRUJIĆ SA PORODICOM POD OSTROGOM: Emotivne fotografije raznežile sve!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Katarina Grujić i Marko Gobeljić

Poznata pevačica Katarina Grujić nedavno je sa suprugom, fudbalerom Markom Gobeljićem, i njihovom ćerkicom Katjom, posetila manastir Ostrog. Iako su poznati po tome što ne vole da se previše eksponiraju u javnosti, ovo putovanje je privuklo pažnju javnosti.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Katarina Grujić

 


Katarina je podelila nekoliko fotografija sa ovog putovanja, na kojima pozira sa suprugom i ćerkicom. Na jednoj od fotografija, ona pokazuje narukvicu koju su ona i Katja kupile kao suvenir. Ova porodična poseta manastiru Ostrog izazvala je brojne komentare očigledne sreće i ljubavi koja ih spaja.

Iako su Katarina i Marko poznati po tome što čuvaju svoju privatnost, povremeno dele deliće svog života sa fanovima na društvenim mrežama. Njihova poseta manastiru Ostrog samo je još jedan u nizu trenutaka koje su odlučili da podele sa svojim pratiocima.

 

 


Pod objavom, fanovi su iskazali svoje oduševljenje porodičnim trenucima koje je pevačica podelila sa njima. Zaljubljene emotikone i srca preplavila su komentare, dok su fanovi izrazili divljenje prema porodici i iskazali oduševljenje zbog njihove sreće.

Ova poseta manastiru Ostrog samo je još jedan primer srećne porodične atmosfere koju Katarina, Marko i Katja neguju, a koja ih čini omiljenim javnim ličnostima među njihovim fanovima.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading