GASTOZ SKOČIO NA ANĐELU! Usred noći joj se uvukao u krevet! Ona jedva dočekala da ga grli!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njih dvoje su sve vreme šaputali a Anđela je mazila i češkala Gastoza što je njemu izuzetno prijalo!

GASTOZ SKOČIO NA ANĐELU! Usred noći joj se uvukao u krevet! Ona jedva dočekala da ga grli!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnik rijalitija Elita 8 Nenad Marinković Gastoz je u ranim jutarnjim satima došao u krevet kod Anđele Đuričić, pa je odmah skočio na nju kako bi razgovarali i mazili se. 

Njih dvoje su sve vreme šaputali a Anđela je mazila i češkala Gastoza što je njemu izuzetno prijalo, te su se njih dvoje prošetali, ali do poljupca ipak nije došlo.

Foto: RTV PINK printscreen

Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz

 

Inače, Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz su se zaputili u dvorište kako bi smislili zadatak koji će im omogućiti odlazak na Rajsko ostrvo. Anđela je izjavila da ju je drvo mudrosti inspirisalo da smisle zadatak koji će im omogućiti da ostvare svoj cilj. Njih dvoje su razgovarali o mogućnostima, a Gastoz je predložio da Anđela provede ceo dan služeći njega, kao i da testira njegove živce. Međutim, Anđela je insistirala da zadatak bude kreativniji, ističući da bi želela da Gastoz pokaže svoju kreativnost na neki drugačiji način.

Foto: RTV PINK printscreen

Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz

 

- Bila sam kod Drveta mudrosti i rekao mi je da smislimo zadatak kako bi otišli na Rajsko ostrvo, tako da sam htela da vidim sa tobom šta bi moglo da bude toliko zanimljivo da bi prošli zadatak - rekla je Anđela.

- Mogla bi da uzmeš da me našminkaš ili da stalno provodimo vreme, a da ne pričamo sa drugima - rekao je Gastoz.

- Znaš šta bi mogli, da me služiš po ceo dan i da kako ja okom ti skokom. Baš da istestiramo tvoje živce i da vidimo koliko možeš da trpiš - rekla je Anđela.

- Ja mislim da ti imaš te povlastice i bez toga - dodao je Gastoz.

- Ti jesi kreativan, ali daj nešto zanimljivije - rekla je Anđela.

- Meni da daju dve rakije pala bi na d*pe, veruj mi. Ja sam umetnik i kreativnost mi se javlja kad sam malo pod štimungom - rekao je Gastoz.

- Nikako da smislimo nešto kreativnije tako da nam je to da provodimo konstantno vreme najbolje. Ne treba tako da se blamiraš i da se šminkaš kao budala, treba da mi se zgadiš tu. Ali iskreno ja bih tebe našminkala top, to bi bio haos - rekla je Anđela.

- Da se vežeš nećeš, treba mi malo adrenalina da mi se pokrene moždana vijuga. 'Ajde da legnemo da se zagrlimo možda mi nešto padne na pamet - rekao je Gastoz.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading