ZAOKRET: Ponoćna bomba - Džordan Lojd oblači crno-beli dres?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.10.2024

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekivao se povratak u Kneževinu, ali...

ZAOKRET: Ponoćna bomba - Džordan Lojd oblači crno-beli dres?

Foto: Starsport

Košarkaši Monaka savladali su Makabi iz Tel Aviva sa 85:79 u drugom kolu Evrolige i zaseli na prvo mesto na tabeli zajedno sa Crvenom zvezdom koja je sa 78:71 bila bolja od Baskonije i takođe je na skoru 2-0. Međutim, Francuzi ne da su slavili, već su imali čast da igraju protiv Džordana Lojda, Amerikanca koji je igrao za izraelski tim a onda dao otkaz.

Da šok bude veći potvrđuje to što je nekadašnji prvotimac Zvezde bio najbolji na tom meču. On je ubacio 16 poena, a onda je na zvaničnom sajtu kluba saopšteno kako više neće braniti boje ekipe iz Tel Aviva.

- Makabi Tel Aviv i Džordan Lojd su se dogovorili da košarkaš napusti tim. Makabi želi Džordanu mnogo sreće u budućnosti. U međuvremenu, okrežemo se putu ka Izraelu gde se vraćamo u četvrtak, odnosno sutra. Inostrani košarkaši se vraćaju za meč sa Nes Zionom u nedelju, a to su Livaj Rendolf, Džejlen Hord, Rokas Jokubaitis i Alfa Kaba - rekli su iz Makabija.

 

 

Kako se saznaje Džordan Lojd neće dugo biti bez kluba. Iako je postojala informacija da bi on mogao da se vrati u nekadašnji klub, Monako kod trenera Saše Obradovića, nezvanične informacije govore da je bivši košarkaš Crvene zvezde najbliži potpisu ugovora sa ekipom Virtusa iz Bolonja, ali ostaje da se vidi kom jatu će se na kraju privoleti.

Da podsetimo, Džordan Lojd je u sezoni 2020/21 nosio dres beogradske Crvene zvezde i u crveno-belom dresu se okitio triplom krunom osvajanjem AdmiralBet ABA lige, prvenstva Srbije u kupa "Radivoja Koraća".

Na Mali Kalemegdan je stigao iz španske Valensije, a nakon sezone u redovima crveno-belih nastupao je za ruski Zenit, Monako, a ugovor sa Makabijem iz Tel Aviva je potpisao u mesecu julu ove godine, ali je avantura u izraeslkom klubu kratko trajala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading