OBJAVLJENE NAJNOVIJE INFORMACIJE O MATOROJ: Otkriveno šta joj se desilo sa TELOM!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora sve iznenadila!

OBJAVLJENE NAJNOVIJE INFORMACIJE O MATOROJ: Otkriveno šta joj se desilo sa TELOM!

Foto: printscreen/RED TV

Jovana Tomić Matora, popularna rijaliti učesnica, oduvek je bila poznata po svojoj duhovitosti i otvorenosti. Međutim, ono što možda manje ljudi zna jeste njena ljubav prema tetovažama. Nedavno je odlučila da svoje telo ukrasi novim simbolima ljubavi, ovoga puta posvećenim njenim roditeljima.

Na svom Instagram profilu, Jovana je podelila skice novih tetovaža koje će uraditi, a koje su posvećene njenim roditeljima. Ove tetovaže predstavljaju važan korak u Matorinom životu, jer je odlučila da na taj način ovekoveči svoju ljubav prema ljudima koji su joj najbitniji.


Na skicama su se mogle videti različite ideje, poput natpisa "Moji heroji su mama i tata" i simboličnih motiva kao što su srca i cveće. Nakon skica, usledile su i fotografije pravih tetovaža koje je Jovana ponosno istakla na svom telu.

Pored posvećenosti roditeljima, Matora je takođe odlučila da se reši tetovaže koja je bila posvećena njenoj bivšoj partnerki. Iako ne bi sklonila tetovaže koje su posvećene drugim bivšim ljubavima, ova konkretna ju je nervirala i odlučila je da je ukloni. Ovaj korak jasno pokazuje Matorinu odlučnost da se oslobodi prošlosti i krene napred.

Jovana Tomić Matora je još jednom pokazala svoju hrabrost i otvorenost, kako u umetničkom izražavanju kroz tetovaže, tako i u suočavanju sa prošlim vezama. Njeni postupci su inspiracija mnogima da prihvate svoju prošlost i hrabro koračaju ka budućnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading