SKANDALOZNO! Anđela Đuričić se zaigrala sa BANANOM u Eliti - UHVAĆENA u akciji, nije mogla da se OBUZDA kada je uradila OVO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić šokirala sve svojim gestom.

SKANDALOZNO! Anđela Đuričić se zaigrala sa BANANOM u Eliti - UHVAĆENA u akciji, nije mogla da se OBUZDA kada je uradila OVO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Crnogorska starleta Anđela Đuričić pre povratka u rijaliti ,,Elita 8" imala je skandal, kada su na društvenoj mreži Instagram profucirle njene privatne i eksplicitne fotografije. Naime, Anđela je na fotografijama se zaigrala sa bananama, a izgleda da joj je to ostalo u sećanju, pa se podsetila i u rijalitiju kako je to izgledalo. 

Dok je sedela sa rijaliti simpatijom Nenadom Marinkovićem Gastozom, Anđela je u ruci držala bananu, sa kojom se igrala. Snimak je postao viralan na društvenoj mreži, a komentari su se nizali jedan za drugim:

- "Ne može ona bez banane", "Anđela, ne bananu u usta", "Mala ne ispušta banane, zna se šta je radila prošlog leta" - samo su neki od komentara na društvenim mrežama. 

Inače, Anđela je na kraju bananu dala Gastozu da pojede. 

Anđela je izazvala interesovanje javnosti i zbog svoje podrške na društvenim mrežama, gde je izvesna instagram stranica "crnogorska sirena" istakla sve pozitivne osobine Anđele i izrazila nadu da će ona i Gastoz ostvariti srećnu vezu. Ova podrška dodatno je rasplamsala spekulacije o njihovom odnosu i budućnosti ljubavne veze. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz

 

- Ova cura ima sve što jednu ženu čini ženom i vredna je i radna, pametna, dobra, plemenita, hrabra, borbena, elokventna, ima držanje i ponašanje dame, nesvakidašnje je lepa, zgodna i slatka....Uz to je i situirana i skromna, kad zavoli, ta kida za svoju vezu i svog muškarca, verna mu je i lojalna do koske...Brat bratu, cura je stvarno prva klasa, ribetina i curetina i po...Nadam se da je Gale svestan kako mu se sa njom sreća nasmešila, njih dvoje bi zajedno mogli imperiju stvoriti. Sve što ima on, nema ona, a sve što ima ona, nema on. Savršen su par, dva lica istog novčića. Navijam za njih, a ovu curu baš mnogo poštujem i želim joj ljubav tako jaku i lepu kakva se samo retko sreće, zaslužila je to - napisala je izvesna instagram stranica, koja nosi naziv "crnogorska sirena", što je Anđelina podrška, koja joj vodi instagram profil dok je ona u "Eliti 8" podelila, te se tako može pretpostaviti da su saglasni s ovim rečima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading