KARAMBOL U ELITI 8! Stanić Terzi sve sasuo u lice, on jedva uspeo da se iskobelja iz sopstvenih spletki!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš je u svom stilu provocirao!

KARAMBOL U ELITI 8! Stanić Terzi sve sasuo u lice, on jedva uspeo da se iskobelja iz sopstvenih spletki!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnik Elite 8 Uroš Stanić je žestoko opleo po Borislavu Terziću Terzi i Sofiji Janićijević, zbog svega što priređuju trudnoj Milici Veličković, koja nosi njegovo dete.

- Šta ti je najviše privuklo pažnju kada je reč o Terzinom i Sofijinom izlaganju? - upitao je Darko.

Foto: RTV PINK printscreen

Terza i Uroš Stanić svađa

 

- Očaj jedan. Monstumi jedni. Najpametnije bi im bilo da se pokriju ušima i da ćute. Terza nema empatiju prema trudnoj Milici, katastrofa. Pokušava sve da svali na nju, a sebe da opere. Štiti ovu Sofiju odvratnu. Plače samo za sobom i sobom za*njičem. Pogledaj se u ogledalu, loša si i podla osoba. Ti si samo jedna N.N. osoba. Tebi duša smrdi - kazao je Uroš.

Foto: RTV PINK printscreen

Uroš Stanić

 

- Ti smrdiš, majmune mali. Ne kupaš se danima, pogledaj se kakav si. Usmrdeo si se ceo - istakao je Terza.

- Terza je sve više svesniji toga šta je uradio. Ne može da pretrpi kritiku, nije spreman na to. Sam se kanali i sve više se kanali. Nema još uvek ni osećaj koliko loše stvari izgovara - kazao je Ša.

Inače, društvena mreža Instagram ponovo je uzburkana nakon što je procurio snimak koji prikazuje Borislava Terzića Terzu i njegovu ljubavnicu Sofiju Janićijević u krevetu. Iako su svesni da je imanje u Šimanovcima kompletno pokriveno kamerama, koje ih prate u stopu, ukućani neretko zaborave na to, pa sebi dozvole "ispade". 

Naime, dok se mazio sa Sofijom, Terza je u jednom momentu zavukao ruku u gaće, počešao zadnjicu, pa ispipao ljubavnicu od glave do pete, što je zgrozilo brojne gledaoce rijalitija, koji su delili ovaj snimak.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading