ANĐELA ĐURIČIĆ OCRNILA CIMERE! Posle njenih reči nastao muk u Beloj kući! Evo na koga se nameračila!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela je bila nikad oštrija na jeziku!

ANĐELA ĐURIČIĆ OCRNILA CIMERE! Posle njenih reči nastao muk u Beloj kući! Evo na koga se nameračila!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite 8 Anđela Đuričić nije imala lepe reči za Mimu Šarac i Nikolu Grujića koji su izabrani da ove nedelje budu potrčci. 

Totalno ste mi neinspirativni, znam vas od pete sezone. Ne mogu da izdvojim nijednu karakternu osobinu kod vas dvoje. Mima je jedina osoba koja je došla i rekla odvratnu laž o meni, proveriću da li za to može da ide tužba. Ako može, dobićeš je. Nemam ništa lepo da kažem o tebi, nisi harizmatična, nemaš iks faktor. Nemaš karakter, a trudiš se da pokažeš da ga imaš. Da ti sad dođe Rajačić, imala bi Grujin stav - rekla je Anđela.

Foto: printscreen/RTV Pink

Anđela Đuričić

 

- Grujo lepo pevaš, ali ne osećam emociju u tvom glasu, jer si i ovako hladna osoba. Ne treba da se blamiraš i ponižavaš. Ispao si loš prema njoj kad si otišao kod Kristine u krevet i time si je oprao. Poslaću Mimas, ostaviću Gruju - završila je ona.

Inače, pre Aneli Ahmić ustao je Nenad Aleksić Ša koji je udario na Uroša Stanića zbog njegovih afera sa oženjenim muškarcima. Pored Uroša, Nenad nije imao lepo mišljenje ni o Anđeli Đuričić, sa kojom  od početka rijaliti nema korektan odnos, čak su i nekoliko puta imali verbalne okršaje. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

 

Uroš Stanić je osoba koja za svakog ima neku kritiku, a nije krio da je bio sa zauzetim muškarcima. Otkrio je kakve stvari je radio u tim odnosima. Nije bio s jednim, nego više oženjenih muškaraca. Nema pravo nikoga da osuđuje. Na drugom mestu je Anđela, na trećem je Jordanka, za nju nemam adekvatan razlog - kazao je Ša, a Mateja Matijević se nadovezao:

Mislim da se Stanić vodi mišljenjem javnog mnjenja, a ne onim što misli zapravo. Na drugom mestu je Kačavenda, a na trećem Aneli. Ovo kažem jer sam uveren da ovi ljudi morališu kako bi se dodvorili narodu, a da zapravo nemaju takve stavove i životna načela - istakao je Mateja.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading