MATEJA MATIJEVIĆ HITNO NAPUŠTA ELITU: Otkriveno sve o njegovoj BOLESTI, mora na operaciju! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mateja Matijević navodno napušta rijaliti ,,Elita 8" zbog operacije.

MATEJA MATIJEVIĆ HITNO NAPUŠTA ELITU: Otkriveno sve o njegovoj BOLESTI, mora na operaciju! (FOTO)

Foto: Printscreen/PINK

Društvene mreže su nedavno obavile novost koja je izazvala veliku pažnju publike rijalitija "Elita 8". Naime, prema informacijama koje kruže internetom, takmičar Mateja Matijević planira da napusti rijaliti uskoro zbog navodne operacije testisa.

Prema statusu koji se širi društvenim mrežama, Mateja se navodno poverio svojoj bivšoj devojci Eni Čolić da će biti odsutan iz rijalitija na mesec dana, nakon čega će se vratiti. Ova vest je izazvala različite reakcije među fanovima, a mnogi su izrazili zabrinutost za zdravstveno stanje takmičara.

Republika

Foto: Instagram.com

Mateja Matijević navodno napušta Elitu 8


Nakon što se ova vest proširila društvenim mrežama, javnost je burno reagovala. Mnogi su izrazili podršku Mateji i poželeli mu brz oporavak, dok su se drugi zapitali kako će njegov odlazak uticati na dinamiku i tok rijalitija "Elita 8". Ova neočekivana vest definitivno je izazvala talas diskusija među fanovima i pratiocima ovog popularnog televizijskog formata.

Iz produkcije rijalitija "Elita 8" za sada nema zvaničnih saopštenja povodom ove vesti. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ena Čolić i Mateja Matijević Elita 8

Ova vest je istakla važnost brige o zdravlju takmičara u rijaliti programima. Neretko se zaboravlja da su učesnici izloženi stresu, pritisku i fizičkim izazovima tokom boravka u rijalitiju, što može imati veliki uticaj na njihovo zdravlje. Matejina odluka da napusti rijaliti radi operacije testisa ističe važnost zdravstvene zaštite i pažnje prema učesnicima ovakvih programa.


Kako će se ova situacija dalje razvijati i kakav će biti ishod, ostaje da vidimo u narednim danima. U međuvremenu, fanovi i javnost prate ovu temu sa velikom pažnjom, iskazujući podršku takmičaru u ovim izazovnim trenucima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading