EMOTIVNA PORUKA NAKON PORAZA: Đoković okačio sliku sa Sinerom, pa poručio - Jednostavno nije bilo suđeno...(FOTO)

Autor:

Sport

13.10.2024

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapa dole

EMOTIVNA PORUKA NAKON PORAZA: Đoković okačio sliku sa Sinerom, pa poručio - Jednostavno nije bilo suđeno...(FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

U finalu mastersa u Šangaju, mladi teniser Janik Siner uspeo je da ostvari iznenađujuću pobedu nad Novakom Đokovićem rezultatom 2:0 (7:6, 6:3). Srpski as nije uspeo da osvoji svoju jubilarnu 100. titulu u karijeri, ali će imati novu priliku da to učini na mastersu u Parizu koji počinje 26. oktobra.

Ova neobična činjenica je privukla pažnju svih ljubitelja tenisa, s obzirom na to da je Đoković poznat po svojoj izuzetnoj sposobnosti da osvaja titule na najvišem nivou.

Nakon meča, Novak Đoković se oglasio na društvenim mrežama sa emotivnom porukom. Okačio je fotografiju na kojoj pozira sa Sinereom, izražavajući poštovanje prema njegovoj pobedi i impresivnoj godini koju je imao. Đoković je istakao težinu poraza na turniru koji mu je bio izuzetno važan, ali je istovremeno pohvalio Sinera i njegov tim na izvanrednoj igri.

Teško je podneti poraz na turniru koji mi je toliko važan, ali danas jednostavno nije bilo suđeno. Bravo za Janika Sinera i njegov tim za današnju pobedu i neverovatnu godinu. Ljudi iz Šangaja, hvala vam na podršci, strasti i ljubaznosti. Bilo je posebno vratiti se ovde. Vidimo se uskoro, hvala - napisao je Novak.

Novak Đoković, koji se smatra jednim od najvećih tenisera svih vremena, ostvario je izuzetne uspehe tokom svoje karijere. Pored ovog poraza, i dalje ostaje jedan od najvećih svetskih teniskih talenata, te se sa nestrpljenjem iščekuju njegovi budući nastupi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading