OVO JE SPASLO MILICU VELIČKOVIĆ ABORTUSA! Mogla da izgubi BEBU zbog Terzine ljubavnice, a onda je donela HITNU ODLUKU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Veličković morala da potraži stručnu pomoć!

OVO JE SPASLO MILICU VELIČKOVIĆ ABORTUSA! Mogla da izgubi BEBU zbog Terzine ljubavnice, a onda je donela HITNU ODLUKU!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock, Printscreen/Pink TV

Prošle noći gledaoci rijalitija "Elita 8" imali su priliku da prisustvuju nezapamćenom događaju u emisiji "Izbacivanje". Trudna verenica takmičara Bore Terzića Milica Veličković uključila se uživo u program i šokirala javnost otvorenim izjavama o Terzićevoj prevari sa Sofijom Janićijević.

Milica je hrabro istupila pred kamerama i otvorila dušu gledaocima, otkrivajući detalje o neverstvu verenika. Njene reči su izazvale burne reakcije među učesnicima rijalitija i publikom, dok je Milica hrabro stajala iza svojih reči, izražavajući odlučnost da se suoči sa ovom teškom situacijom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bora Terzić, Sofija Janićijević, Milica Veličković

 

- Koliko ti je stvarno teško - upitala je Dušica.

- Pa, iskreno, prvih dana mi je bilo mnogo teško, dobila sam psihijatrijsku terapiju i više ne plačem. Srce mi je mnogo lupalo, nisam spavala i morala sam da potražim stručnu pomoć - rekla je Milica.

- Mogla bi beba da bude ugrožena zbog stresa - rekla je Dušica.

- Zato sam i potražila pomoć, ali hvala bogu sve je u redu sa bebom - rekla je Milica.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sofija Janićijević i Milica Veličković

 

Pored otkrivanja preljube, Milica je takođe istakla da je zbog stresa koji je doživela nakon saznanja o prevari, potražila stručnu pomoć da bi zaštitila zdravlje nerođenog deteta. Ova hrabra odluka da se obrati stručnjacima pokazuje duboku brigu i odgovornost prema svom detetu, te je izazvala veliko poštovanje među publikom.

Ova situacija dodatno je začinila već emotivno nabijenu atmosferu u rijalitiju "Elita 8", pružajući gledaocima uvid u privatne i emotivne izazove sa kojima se takmičari suočavaju. Milicina hrabrost i iskrenost u veoma intimnoj situaciji naišle su na različite komentare i reakcije, dok je njena otvorenost otvorila nove teme za raspravu među učesnicima i gledaocima rijalitija.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Milica Veličković u emisiji

 


Milicina hrabrost da javno progovori o svojim emotivnim i ličnim izazovima postala je inspiracija mnogima, ističući važnost iskrenog suočavanja sa problemima i traženja podrške kada je to potrebno. Njena priča dodatno je naglasila kompleksnost ljudskih odnosa i emocionalne dinamike koja se odvija unutar rijaliti sveta.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading