ANA OSTAJE BEZ DEČKA: Stefan Gorda hitno mora da napusti Belu kuću (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovonedeljni vođa ga skroz ukanalio!

ANA OSTAJE BEZ DEČKA: Stefan Gorda hitno mora da napusti Belu kuću (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

I ovog ponedeljka u Belu kuću je ušetao Milan Milošević kako bi izvršio "Pretres nedelje".

Neposredno pre njegove emisije ovonedeljni vođa Luka Vujović napravio je svoj ''Izbor potrčka'', prilikom kog je otkrio koga šalje u izolaciju.

Nakon što je podigao pola ukućana na noge, na kraju je napravio zvrčku i na iznenađenje mnogih posla u Izolaciju Uroša Stanića i i dečka Ane Nikolić - Stefana Gordu

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Luka Vujović izabrao Uroša i Stefana za potrčke

Par će zbog toga morati privremeno da se razdvoji, jer Stefan hitno mora da napusti Belu kuću, a Uroš je jedva dočekao da ga provocira na svoj način.

- Probaćemo svašta nešta, šalim se, neću zbog Ane, danas je plakala, ne zanimaju me muškarci sa dijagnozom - rekao je Stanić, a Gorda mu je odmah odbrusio:

- Nemam ja dijagnozu!

Podsetimo, Stefan je nedavno hteo da bije Uroša zbog toga što stalno prelazi granicu.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Uroš Stanić jedva dočekao da provocira Stefana

Naime, on još pre početka rijalitija najavljuje trojku sa ovim parom, na šta se Ana ljubazno smeška jer zna kako se Uroš šali, dok je Stefan rigidniji od nje i ne voli ni u šali takve insinuacije. Upravo zbog toga vođa je i rešio da im zabiberi i spoji ih ove nedelje u ulozi njegovih potrčaka.

Takođe, Gorda je i sa njim danas imao konflikt kada je Luka savetovao Anu da Stefan nije za nju, te je lomio tanjire po Beloj kući, nakon čega se oglasila i Anina sestra bliznakinja.

Ivana Nikolić je jasno stavila do znaja da potencijalni zet samo blamira njenu sestru i priznala da priželjkuje i njihov raskid. 

Možda je ovonedeljni vođa upravo ovim potezom dodatno hteo da otvori Ani oči jer pretpostavlja da će njen dečko pucati po šavovima u društvu Uroša Stanića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading