SKANDAL! MAĐARI SKANDIRALI "UBIJ SRBINA"! Bosanci im tapšali, pa se pridružili!

Autor:

Sport

15.10.2024

00:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene na Bilinom Polju...

SKANDAL! MAĐARI SKANDIRALI "UBIJ SRBINA"! Bosanci im tapšali, pa se pridružili!

Foto: Profimedia

Utakmica između Bosne i Hercegovine i Mađarske završena je pobedom gostiju na Bilinom Polju sa 2:0, ali ju je obeležila skandalozna scena sa kraja meča kada su gostujući navijači počeli skandirati protiv Srbije. Konkretno, iz dela gde su bile smeštene mađarske pristalice, čulo se skandiranje "Ubij, ubij Srbina". Neki lokalni navijači su im u prvom mahu počeli tapšati na to, a onda su im se čak i pridružili. Usledilo je i zajedničko skandiranje "Mađarska" i "Bosna" na smenu, a sve to zabeleženo je na portalu "klix.ba".

Zaista nije jasan razlog ovakvim nemilim scenama na tribinama stadiona u Zenici, niti šta su im Srbi skrivili. Hoće li UEFA pokrenuti neki postupak protiv bespotrebnog skandiranja, ostaje da vidimo, ali ovakvim skandalima nema mesta u sportu.

Republika

Foto: Profimedia

Početak meča na Bilinom polju

Bosanskohercegovački portal takođe ističe da se cela utakmica odvijala u fer i poštovanja vrednoj atmosferi, kako na tribinama, tako i na terenu, kao i da je važno napomenuti da su najvatreniji mađarski navijači, koji su navijali za svoj nacionalni tim u Zenici, takođe poslali poruku podrške žrtvama poplava u Bosni i Hercegovini. Pre utakmice, mađarski navijači su istakli transparent sa rečima: "Žrtvama poplava, počivajte u miru".

Posle novog poraza u najjačoj diviziji Lige nacija, BiH je zakucana za dno tabele bez ijednog boda, dok je Mađarska sada izjednačena sa Holandijom, ali je zbog lošije gol razlike treća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading