PROCURILE INFORMACIJE O SAŠI U ELITI: Svi su se ŠOKIRALI kada su saznali ISTINU šta se dešava! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka Vujović sve obelodanio!

PROCURILE INFORMACIJE O SAŠI U ELITI: Svi su se ŠOKIRALI kada su saznali ISTINU šta se dešava! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći u emisiji ,,Pretres nedelje" voditelj Milan Milošević prokomentarisao je sa takmičarima podelu budžeta ovonedeljnog vođa Luke Vujovića. Poznato je da je u nedelju Elitu 8 napustio Saša Mihajlović, koji je Luku postavio za vođu, a mnogima se njegove podela budžeta nije dopala. 

Međutim, ono što su mnogi propustili jeste što je Luka ispričao da je otprilike znao da će biti vođa, što je strogo zabranjeno u rijalitiju. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Luka Vujović Elita 8 Zadruga

 

- Uradio sam kako mislim i smatram da treba. Saša je prišao Stefanu i rekao mu da će ga staviti kao vođu, pa je Karić rekao: "Nemoj mene, evo stavi Luku". Pored toga, nema šta da me šokiraju reči, ja sam svaki put kada me je Milena uzela u usta i nije bilo okej, ustao i rekao. Nije rekla da sam ja loš čovek - rekao je Luka.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jelena Ilić Marinković Elita 8 Zadruga

 

- Meni je katastrofa bilo, ne sve. Meni je šok da čovek sa toliko godina i tolikim iskustvom, veću budalaštinu nisi mogao da napraviš...Sa Bebicom posle sukoba svi ga pitaju za sve, bez obzira na sukob, tako da Bebice samo ih vređaj, rokaj i pun gas! Luka nije nimalo glup, on je jako namazan, mogao je da upakuje da bude ironično. Ne pratim koliko je dobar sa drugima, ali ovaj primer su dovoljni da pokažu da Luka nije pokazao nikakav stav - rekla je Jelena.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading