SOFIJA SE DIREKTNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI IZ "ELITE 8"! Stravične reči JEŽE DO KOSTIJU, da li je MOGUĆE da je OVO rekla?! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne prestaje da vređa i ponižava bivšu Terzinu verenicu!

SOFIJA SE DIREKTNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI IZ "ELITE 8"! Stravične reči JEŽE DO KOSTIJU, da li je MOGUĆE da je OVO rekla?! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Starleta Sofija Janjićijević ne prestaje s provokacijama i bezobraznim ponašanjem prema Milici Veličković, bivšoj verenici aktuelnog učesnica rijaliitja "Elita 8Borislava Terzića Terze. Naime, umesto da se povuče i uživa u novoj vezi s momkom koji očekuje dete s partnerkom koja ga čeka u spoljnom svetu, Sofija bahatim stavom pokušava da ostane u centru pažnje, što joj mnogi zameraju, smatrajući da igra na pogrešnu kartu.

Tokom žurke koja se po tradiciji održala sinoć na imanju u Šimanovcima Janjićijevićeva se potpuno opustila uz alkohol i muziku. Kako je kamera mogla da usnimi, posebno ju je ponela pesma "Vero, nevero" od folk pevačice Dare Bubamare, koju je pevala s velikim žarom.

- Pesma nikad bolja - uzviknula je Sofija u zanosu, a zatim i zapevala stihove:

- "Ali mogu jednom nedeljno da od nje ukradem te"...

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Sofija Janićijević provocira trudnu Milicu Veličković

Podsećanja radi, nakon žurke strasti između Terzića i Sofije su ponovo buknule, pa su se prepustili intimnim trenucima. Nakon toga Sofija je od Terze zahtevala da joj posvećuje još više pažnje i dokazuje ljubav svakim danom. Vrelu akciju možete pogledati OVDE.

Međutim, mnogi smatraju da je Sofija namerno potencirala reči pesme da bi direktno provocirala i ponizila trudnu Milicu. Čini se da joj je upravo to bio cilj, što je izazvalo dodatno ogorčenje među gledaocima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading