PRODUKCIJA PUSTILA SNIMAK VRELE AKCIJE TERZE I SOFIJE! U Beloj kući nastao MUK, usledio SRAMAN komentar ljubavnice! ŠOK!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnicima popadale vilice od neverice!

PRODUKCIJA PUSTILA SNIMAK VRELE AKCIJE TERZE I SOFIJE! U Beloj kući nastao MUK, usledio SRAMAN komentar ljubavnice! ŠOK!

Foto: printscreen/RTV Pink

Učesnici rijalitija "Elita 8" Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza izazvali su lavinu reakcija nakon što su imali intimni trenutak u spavaćoj sobi, naočigled svih. Produkcija je tokom sinoćne emisije pustila snimak njihove akcije, što je iznenadilo mnoge učesnike i izazvalo burne komentare.

Terza se, iako ga kod kuće čeka trudna verenica Milica Veličković, po svemu sudeći nije previše uznemirio zbog objavljenog snimka, ističući da je njegova veza sa starletom iskrena.  

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Terza i Sofija imali vrelu akciju Elita 8

- Ovo smo sve folirali kako bi izašao klip. Šalim se. U vezi smo, zajedno smo i to je normalno. Između nas je strast i energija, puca sve od ljubavi. Koga mi povređujemo? Bože moj... Nismo se mi skrivali, u vezi smo - rekao je Terza za crnim stolom, a Sofija je uz osmeh kratko dodala:

- Šta da kažem? Grmi... Nemam šta da kažem - smejala se Janićijevićeva, a njen komentar je razbesneo javnost.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Terza i Sofija imali vrelu akciju Elita 8

Komentar nije izostavio ni Lepi Mića, koji je oštro kritikovao ovaj postupak.  

- Ovo nisu trebali da rade, oboje su me slagali. Ovo im nije potrebno. Spomenuće se Milica, pa će biti da im nije bilo potrebno. Stani, reci da te boli k*rac i nema plakanja - pričao je Lepi Mića.

Podsećanja radi, situacija je posebno privukla pažnju jer je Borislav Terzić Terza ušao u rijaliti kao verenik Milice Veličković, s kojom očekuje dete. Međutim, nakon samo mesec dana u rijalitiju "Elita 8", javno je raskinuo sa Milicom i započeo vezu sa Sofijom Janićijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading