SOFIJA I TERZA URNISANI UŽIVO U EMISIJI: Svima se povraća od njihovih VULGARNOSTI - "ovde dižeš ovoj KRAVI NOGE" (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Terzić spreman i životom da brani ljubavnicu!

SOFIJA I TERZA URNISANI UŽIVO U EMISIJI: Svima se povraća od njihovih VULGARNOSTI - "ovde dižeš ovoj KRAVI NOGE" (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Zadruga

Tokom "Gledanja snimaka" Aneli Ahmić i Nenad Macanović Bebica urnisali su Borislava Terzića Terzu i Sofiju Janićijević zbog njihovih intimnih odnosa.

Naime, oni su trenutno najpoznatiju rijaliti ljubavnicu nazivali najpogrdnijim imenima, pa se Terza postavio kao veliki zaštitnik, te na uvrede i psovke, uzvratio istom merom.

Ma mama ti je dronfulja smeće jedno raspalo, je*em ti mamu je l' ti jasno ološu jedan, ja to nikada za Teodoru nisam rekao - vikao je on na Bebicu.

- Ja to i dalje mislim, njen pristup mi je katastrofalan, da je sve to uradila Milici i na kraju samo digla noge kao krava - ponovio je Bebica.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Borislav Terzić Terza uzvraća Bebici uvredu na uvredu

- Ajde, da pričamo za Teodoru i Takija šta je radila sa njim, gmazu jedan debeli, svaki dan ću da ti je*em majku, kad izađeš napolje ćeš nadrljati. Što se nisi javio kad si bio napolju da te prebijem, uvredi je još jednom, ajde - pretio je Terza, ali Bebica nije posustajao:

- Evo, govorim joj droljo, ja to i mislim, ološi ste oboje i samo i treba tako da vam se priča!

- Pogledaj na šta ličiš, da ovakva devojka Teodora prepi*ka bude sa tobom debelim gmazom, uhodiš devojke ovde, Gačić te je razvalio ovde prošle godine. Znaš da Teodora gleda Naju top frajera, pa ti pozli zbog toga. Brini se o svojoj deci majmune jedan - Terza je osuo po Bebici kao da je on bez ijedne mrlje.

- Nemoj ti da se brineš za mene samo stani uz svoje postupke, jako si veliki frajer, slobodno dođi kod mene, znaš gde sam - poručio mu je Bebica.

- Ova devojka je pokazala samo ku*varluk u rijalitiju, meni je Bebica sasvim jasan i zaista mislim da je devojka najveći blam - pridružila se Aneli.

- Ti si vodila ljubav na tacni, nemaš ni osnovnu školu, blamu jedan najveći - našao je Terza i njoj slabu tačku.

- Ja zaista ne mogu da verujem da su ljudi toliko kivni na mene i da me vređaju, to je sve njihov obraz - napravila se naivna Sofija.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Sofija Janićijević se ponaša kao da je skroz ispravna

Aneli i Terza nastavili su da se vređaju i nakon emisije.

Klošarčino jedna najveća, govoriš za svoje dete da je greška, ženu si ostavio napolju bez kinte, na karticama nema ništa, ostavio je dete. Ovde dižeš ovoj kravi noge - urlala je Aneli.

- Koju školu imaš završenu, glupačo. Tebe neće niko srećo, Janjuš hoće Sandru, a ne tebe, jer imaš brkove. Mateja te otkačio, sviđa mu se Aleksandra - provocirao ju je Terza.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Aneli Ahmić urnisala Terzu i posle emisije

- Ajde, bre, ološu, ovo ti je odbrambeni mehanizam, nemaš uopšte argumente klošaru jedan - zaključila je Aneli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading