BORIŠA VODIO IGOKEU DO POBEDE: Srpski reprezentativac blistao!

Autor:

Sport

18.10.2024

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki podvig za Simanića.

BORIŠA VODIO IGOKEU DO POBEDE: Srpski reprezentativac blistao!

Foto: Republika.rs

Košarkaši Igokee ostvarili su značajnu pobedu na domaćem terenu protiv ekipe Cedevita Olimpije rezultatom 91:78 u petom kolu AdmiralBet ABA lige. Srpski košarkaš Boriša Simanić istakao se kao najbolji igrač utakmice, demonstrirajući izuzetnu igru i doprinoseći značajnoj pobedi svog tima.

Simanić je prošao kroz težak period tokom Svetskog prvenstva u Manili 2023. godine, gde je zajedno sa košarkašima Srbije osvojio srebrnu medalju. Usred turnira, suočio se sa užasnom povredom zbog koje je napustio ekipu, a nakon toga mu je izvađen bubreg. Ipak, uprkos izazovima sa kojima se suočio, Simanić se uspešno oporavio i nastavio da igra košarku, sada pružajući izvanredne partije u ABA ligi.

Foto: Republika.rs

Boriša Simanić

Pre početka ove sezone, Simanić se pridružio ekipi Igokee, gde je brzo postao jedan od ključnih igrača i pokazao svoju vrednost na terenu. Njegova izdržljivost i odlučnost da se vrati nakon ozbiljne povrede inspirišu kako saigrače tako i navijače.

Izgleda da se Boriša Simanić uspešno vratio na teren nakon teškog perioda i sada predstavlja jedno od najvećih pojačanja za ekipu Igokee u ABA ligi. Njegova izvanredna igra i posvećenost košarci zasigurno su inspiracija za sve ljubitelje ovog sporta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading