KOŠARKAŠ PAO NA GLAVU I POVREDIO VRAT! Horor scena u Železniku, navijači zameneli! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.09.2024

23:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač povredio vrat, hitno prebačen u bolnicu, u hali zavladao muk.

KOŠARKAŠ PAO NA GLAVU I POVREDIO VRAT! Horor scena u Železniku, navijači zameneli! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Arena Sport

Utakmica 1. kola AdmiralBet ABA lige između FMP-a i Cedevita Olimpije donela je trenutak užasa na terenu u Železniku, kada je slovenački košarkaš Žiga Dameu doživeo tešku povredu.

Na dvadesetak sekundi pre kraja utakmice, Dameu je nezgodno pao na vrat, što je odmah izazvalo veliku zabrinutost kod svih prisutnih. Trener Zvezdan Mitrović odmah je utrčao na teren i pozvao lekare, koji su brzo pružili prvu pomoć povređenom košarkašu. U dvorani je zavladao muk, dok su igrači Cedevita Olimpije sa zabrinutim izrazima na licima posmatrali situaciju.

 

 

Emocije su preplavile i jednu navijačicu koja je u suzama ispratila trenutke neizvesnosti. Posle nekoliko minuta, stigle su ohrabrujuće vesti – Dameu je stavljen na nosila i iznet iz hale u svesnom stanju. Odmah je prebačen u bolnicu, gde će biti podvrgnut detaljnim pregledima. Ljubitelji košarke širom regiona nadaju se brzom oporavku mladog Slovenca, koji je svojim padom večeras zabrinuo sve koji su pratili utakmicu.

Povreda Žige Daneua na meču ABA lige ostavila je dubok trag u košarkaškoj zajednici, podsećajući nas na važnost podrške, brze medicinske intervencije i posvećenosti bezbednosti sportista. Nadamo se brzom oporavku mladog igrača i da će se ovakvi događaji koristiti kao podsetnik na važnost bezbednosti i zdravlja svakog učesnika u sportu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading