BORIŠA, NEDOSTAJAO SI KOŠARCI! Simanić konačno opet zaigrao, dao koš U PRVOM NAPADU (VIDEO)

Autor:

Sport

21.09.2024

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srce kao kuća!

BORIŠA, NEDOSTAJAO SI KOŠARCI! Simanić konačno opet zaigrao, dao koš U PRVOM NAPADU (VIDEO)

Foto: Starsport

Boriša Simanić

Svima nam je puno srce kada vidimo da Boriša Simanić ponovo igra košarku! Momak koji je dao bubreg za svoju zemlju je konačno pronašao klub posle dozvole da se opet nađe na parketu, a onda je za Igokeu postigao i prve poene na meču, ujedno svoj prvi zvaničan koš od kobnog Svetskog prvenstva u Manili! Prošlo je godinu i mesec dana od tog meča sa Južnim Sudanom, a momak se vratio i radi ono što najviše voli ponovo.

I odmah je pokazao zbog čega nam je nedostajao, pošto je u prvom napadu na gostovanju u Splitu postigao koš za ekipu iz Laktaša. Boriša, čestitamo i želimo ti puno zdravlja pre svega!

Podsetimo, krilni centar je posle dugog oporavka odigrao prvi prijateljski meč u dresu Igokee, koji je igran u Laktašima sa ekipom Borca iz Banjaluke. Simanić je ranije tokom karijere igrao još za Crvenu zvezdu, FMP i Megu, a njegov poslednji angažman je bio u španskoj Saragosi u sezoni 2022/2023, gde je imao 6,9 poena i 3,5 skoka u proseku. Za seniorsku reprezentaciju Srbije debitovao je 2020. godine. 

Podsetimo, ovako je Simanić govorio o incidentu koji ga je koštao bubrega.

Taj bol je bio neverovatan, kao da su me uboli nožem, osetio sam veliku zabrinutost. Posle pet minuta sam otišao u toalet i video sam da krvarim. U tom trenutku sam shvatio koliko je ozbiljno. Tada su me odvezli u bolnicu i shvatili su da je potrebna hitna operacija - objasnio je Simanić svojevremeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading