"OPOZICIJA ZLOUPOTREBLJAVA TRAGEDIJU KOD UŠĆA ZARAD JEFTINIH POENA"! Oglasio se premijer Vučević posle najnovije izjave Zdravka Ponoša!

Autor:

Vesti

22.09.2024

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne čudi što Zdravko Ponoš ne razume šta je red i čast, jer ih nema, ali zato jako dobro razume kako se seku i tope tenkovi i drugo oružje i kako se uništava srpska vojska, jer za to je maher, istakao je Vučević.

"OPOZICIJA ZLOUPOTREBLJAVA TRAGEDIJU KOD UŠĆA ZARAD JEFTINIH POENA"! Oglasio se premijer Vučević posle najnovije izjave Zdravka Ponoša!

Foto: instagram.com/milosvucevic

Premijer Srbije Miloš Vučević ocenio je danas da opozicija zloupotrebljava tragediju koja se dogodila u Ušću kraj Kraljeva zarad "jeftinih političkih poenčića", a da im je meta ponovo predsednik države Aleksandar Vučić.

Vučević je na svom nalogu na mreži Iks naveo da opozicija nikako ne može da pobedi Vučića, zbog čega sa društvenih mreža i iz "tajkunskih medija" iznosi laži, pretnje i vređanja.

Vučević je tako reagovao na to što je lider opozicione stranke SRCE Zdravko Ponoš upitao da li je u slučaju te tragedije, gde su se sudarili vojno i civilno vozilo i tom prilikom je stradalo petoro ljudi, Vučić "bio vrhovni komandant".

Premijer je istakao da Ponoš, za kog kaže da "dokazano nema pojma ni o vojsci, ni o državi", bestidno i sramotno koristi za političko obračunavanje veliku tragediju jedne porodice, tugu od koje svaki normalan čovek može samo da zanemi.

- Ne čudi što Zdravko Ponoš ne razume šta je red i čast, jer ih nema, ali zato jako dobro razume kako se seku i tope tenkovi i drugo oružje i kako se uništava srpska vojska, jer za to je maher. Ovo je vreme duboke tuge, i ja ne želim ništa više o Ponošu, osim da mu javno poručim - sram Vas bilo - napisao je Vučević.

Podsećamo, juče oko 13.10 došlo je do jezive nesreće na putu Kraljeva-Raška kada su se sudarili ford i oklopno vozilo Vojske Srbije. Tom prilikom poginula je gotovo cela porodica Lazović - otac i troje dece, njihova komšinica, a samo je majka i supruga poginulih preživela.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading