DELIJE ZABRINUTE ZBOG LUKE! Pad Mitrovića izazvao reakcije - Njegova rekacija sve govori(FOTO)

Autor:

Sport

22.09.2024

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš ne odustaje.

DELIJE ZABRINUTE ZBOG LUKE! Pad Mitrovića izazvao reakcije - Njegova rekacija sve govori(FOTO)

Foto: Evroliga

Luka Mitrović

Košarkaši Crvene zvezde krenuli su u odbranu titule u AdmiralBet ABA ligi protiv novajlile Duabija od 17.00 časova u "Koka Kola areni". Ovo za naše košarkaše Crvene zvezde predstavlja zanimljiv duel pošto je ekipa iz Emirata potpuna enigma i započinje svoje prvo učešće u regionalnom takmiečenju, što ovaj duel čini još više energičnijim.

Još jedan od najneizvesnijih momenata u sportu je kada se igrač povredi, posebno na samom početku sezone. To se upravo desilo Luki Mitroviću tokom jednog od napada u meču protiv Dubaija, kada je pao na teren nakon izvrnutog zgloba levog stopala. Usporeni snimak je jasno pokazao trenutak povrede, praćen grimasom zabrinutosti na Lukinom licu. Međutim, hrabro je odlučio da nastavi igru nakon kratkog odmora, izvodeći čak i dva slobodna bacanja.

Nakon što je vest o Lukinoj povredi brzo obišla sportske krugove, reakcije navijača su bile pomešane sa zabrinutošću i ohrabrujućim porukama podrške. Takođe, članovi tima su pružili snažnu podršku svom saigraču, ističući njegovu hrabrost i posvećenost timu.

Republika

Foto: Printscreen/Arena Sport

Pad Luke Mitrovića

Odluka Luke Mitrovića da nastavi igru uprkos povredi pokazala je njegovu izuzetnu mentalnu snagu i posvećenost timu. Njegova reakcija na povredu, kao i hrabro izvođenje slobodnih bacanja, pokazali su njegovu odlučnost da doprinese timu koliko god je to moguće, čak i u teškim trenucima.

Iako je povreda Luke Mitrovića izazvala trenutnu zabrinutost, njegova odlučnost i podrška koju je dobio od timske zajednice pružaju nadu u brz oporavak. Njegova hrabrost i predanost timu su istinska inspiracija, a svi se nadaju da će se uskoro vratiti na teren još jači nego pre.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading