ŠTA RADI OVAJ ABAS!? Neverovatan potez košarkaša - Trojka sa pola terena! (VIDEO)

Autor:

Sport

22.09.2024

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljiv meč!

ŠTA RADI OVAJ ABAS!? Neverovatan potez košarkaša - Trojka sa pola terena! (VIDEO)

Foto: Instagram/Printscreen/abibass23

Košarkaši Crvene zvezde krenuli su u odbranu titule u AdmiralBet ABA ligi protiv novajlile Duabija od 17.00 časova u "Koka Kola areni". Ovo za naše košarkaše Crvene zvezde predstavlja zanimljiv duel pošto je ekipa iz Emirata potpuna enigma i započinje svoje prvo učešće u regionalnom takmiečenju, što ovaj duel čini još više energičnijim.

 

Jedan od najupečatljivijih trenutaka desio se u režiji Avuda Abasa, koji je na kraju prve četvrtine izveo neverovatan potez - sa više od pola terena pogodio je koš, zapalivši mrežicu i podigavši atmosferu u potpuno ispunjenoj hali.

Ovaj neobični potez nije bio jedini koji je obeležio meč između Zvezde i Dubaia. Prva četvrtina završena je rezultatom 28:16 u korist Dubaia, dok su igrači ovog tima pokazali impresivnu košarku, ostavljajući utisak neverovatne igre.

Avud Abas istakao se kao junak večeri svojim nezaboravnim potezom. Njegova hrabrost i veština izazvali su oduševljenje među navijačima, dok je sam čin postao jedan od najupečatljivijih trenutaka meča.

Ovaj meč označio je uzbudljiv početak nove sezone ABA lige, dok su košarkaši Crvene zvezde i Dubaija priredili pravu košarkašku poslasticu za svoje navijače. Svi prisutni u hali imali su priliku da uživaju u izvanrednim potezima i nezaboravnom sportskom spektaklu.

Uskoro opširnije na portalu Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading