TEA VRATILA STARU SEKU: Ona nije slučajno zapevala na njenom koncertu u Areni, odužila joj se za VELIKU STVAR (VIDEO)

Autor:

Zabava

22.09.2024

23:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre Aleksićeve na bini se pojavila još jedna koleginica.

 

 

Pevačica Tea Tairović priredila je pravi spektakl i druge koncertne večeri u Areni, a njena treća gošća večeras bila je Seka Aleksić za koju je mlada muzička zvezda napisala presmu "Umri do zore" koja je hit već u najavi. 

Ona je na velika vrata vratila staru Seku Aleksić, s obzirom na to da mnogi komentarišu da je Tea ubola njenu žicu i potrefila numeru, poput onih kakve su poznatu folkerku ranije proslavile. 

Njih dve su zajedno zapevale pred Tairovićkinom publikom na njenom drugom velikom koncertu u Beogradu, što je za Teu bila velika čast.

Seka joj je očito tu čast ukazala kako bi joj na najlepši način uzvratila na uspešnu saradnju. 

Pre Aleksićeve, a druga po redu Teina gošća, pojavila se Barbara Bobak koja je domaćici priredila svojevrsno iznenađenje.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Barbara Bobak do poslednjeg časa krila iznenađenje

Naime, sa njom su izašle dve maskote - Sunđer Bob Kockalone i zvezda Patrik koji su Tei doneli cveće i poklone.

Tairovićeva je cele večeri gorela od uzbuđenja što zbog podrške kolega, kako na sceni, tako i u publici, tako i zbog svog velikog uspeha. 

U Teinom spektaklu u Areni druge večeri su, između ostalih, uživali Andeana Čekić, Katarina Grujić, Tamara Milutinović, Radiša Trajković Đani, Aleksandra Prijović sa mužem Filipom Živojinovićem. Milica Todorović, Luna Đogani sa suprugom Markom Miljkovićem, Jelena Kostov, Emir Đulović i mnogi drugi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading