POZNATI SE SJATILI KOD TEE I NA DRUGOM KONCERTU U ARENI: "Ostavili ste me bez reči..." POČEO JOŠ JEDAN SPEKTAKL! (FOTO+GALERIJA)

Autor:

Zabava

22.09.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi koncert Tairovićeva otvorila pesmom "Bakšiš".

POZNATI SE SJATILI KOD TEE I NA DRUGOM KONCERTU U ARENI: "Ostavili ste me bez reči..." POČEO JOŠ JEDAN SPEKTAKL! (FOTO+GALERIJA)

Foto: ST/Tamara Pavišić

Drugo koncertno veče Tea Tairović počela je pesmom "Bakšiš" koju je zapevala čim se pojavila na bini, a zatim se zahvalila na ogromnoj podršci koju ima i večeras u Areni.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Tea Tairović započela još jedan spektakl u Areni

- Dobro veče Beograde. Sve vas puno volim i ljubim, drago mi je da se družimo po drugi put u glavnom gradu. Poljubac za tribine, parter i lože - poručila je Tea, pa se osvrnula i na prošlu noć:

- Ostavili ste me bez reči, a mene je baš teško ostaviti bez reči. Da li ovde ima ljudi koji su bili i sinoć? Oh, ima vas. Vi već dobro znate koreografiju koja sledi. 

Koncert je nastavila hitom "Na jednu noć", a onda je krenuo još jedna spektakl. 

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Tea Tairović se odmah zahvalila publici

Za drugi solistički koncert, Tea je spremila nove kostime, pa je publiku oduševila brutalnim kombinezonom sa cirkonima i resama, koji je savršeno istakao njenu vitku figuru.

Samim izlaskom na binu Tea je zagrejala atmosferu u Areni do usijanja, a pravi šou tek sledi u narednim satima.

Inače, i na drugom velikom koncertu popularne pevačice sjatilo se mnogo njenih kolega među kojima Andreana Čekić, Radiša Trajković Đani, Katarina Grujić.

Na Tein koncert je došla i Tamara Milutinović.

- Večeras je sve cakum pakum - poručila je Tamara, koja je došla da uživa bez supruga.

Od poznatih su se u Areni večes mogli videti i Aleksandra Prijović sa mužem Filipom Živojinovićem. Milica Todorović, Ivana Krunić, Luna Đogani sa suprugom Markom Miljkovićem, Jelena Kostov, Emir Đulović i mnogi drugi.

Među poslednjima je pristigla i Barbara Bobak.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading