Teina mama je sinoć zasenila sve pred Arenom: U VIP loži je sačekala ŠOK-SCENA! Naletela na NOVU PARTNERKU bivšeg muža (FOTO)

Autor:

Zabava

22.09.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na porodičnoj fotografiji zauzela centralno mesto.

Teina mama je sinoć zasenila sve pred Arenom: U VIP loži je sačekala ŠOK-SCENA! Naletela na NOVU PARTNERKU bivšeg muža (FOTO)

Foto: ST/Tamara Plavšić

Božica Malević

Na prvom od dva velika koncerta Tee Tairović u beogradskoj Areni veliku pažnju medija izazvala je njena majka Božica Malević, koja je priznala da je preuzbuđena zbog spektakla koji je svojoj publici priredila njena ćerka.

Ona je za Republiku priznala da je sve vreme na ivici suza. 

- Imam malu tremu, mada smo na Tašu već to sve pregrmeli. Ovo je samo jedna stepenica plus u njenoj karijeri i mnogo sam srećna. Ona je izjavila da nema tremu, to znam, ali dobro. Tako i treba. Rekla sam joj ja odavno da treba da bude opuštena. Svi su tu, cela rodbina i naravno svi ljudi koji je vole - rekla je za naš portal Teina mama pred početak prvog koncerta.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Uža familija Tee Tairović u VIP loži

Međutim, ono što je svima sinoć promaklo jeste da se Teina majka našla u VIP loži sa svojim bivšim mužem Zoranom Tairovićem, ocem pevačice, i njegovom novom partnerkom Jacom.

Naime, na porodičnoj fotografiji je, baš kako je Božica za Republiku i naglasila Teina rodbina, ali i nova izabranica njenog tate, koja je stajala baš ispred Malevićeve.

Ono što je najinteresantnije je to što je Tein brat od strica zagrlio svoju prvu strinu, što ukazuje na to da je pevačicina familija sa očeve strane i dalje u bliskim odnosima sa njenom majkom uprkos tome što se ona rastala sa njenim ocem i što on ima drugu ženu pored sebe. Po svemu sudeći i ona je tu dobrodošla, čim je Tea i za nju obezbedila mesto u VIP loži koju je ostavila za svoju porodicu.

 

 

Inače, Tairovićeva je presrećna zbog sinoćnjeg uspeha, pa se goreću od uzbuđenja oglasila i pred večerašnji koncert. U objavi je istakla koliko joj znači podrška i ljubav koju dobija od svoje publike, te je izrazila duboku zahvalnost svima koji su došli da je podrže.

Hvala Bogu što vas imam… bez reči sam. Održali smo koncert vi i ja - mi smo koncert!! Vidimo se i večeras - poručila je Tea, koja će za koji sat održati i svoj drugi veliki koncert u Areni.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading