ZVEZDA OVAKAV POČETAK ABA LIGE NIJE IMALA DUGO: Evo kada su crveno-beli poslednji put počeli porazom regionalno takmičenje!

Autor:

Sport

22.09.2024

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli porazom počeli odbranu titule!

ZVEZDA OVAKAV POČETAK ABA LIGE NIJE IMALA DUGO: Evo kada su crveno-beli poslednji put počeli porazom regionalno takmičenje!

Foto: AdmiralBet ABA liga/X

Košarkaši Crvene zvezde izgubila je od Dubaija rezultatom 86:84 u okviru prvog kola AdmiralBet ABA lige u "Koka Kola" Areni. Crveno-beli su porazom započeli odbranu titule u regionalnom takmičenju. a tim iz Emirata je ispisao istoriju i pokazao da nisu tu tek tako, i da će svaka ekipa imati problem protiv njih.  Meč je definitivno obeležila trojka Abasa sa pola terena, ali i promašaj Mekentajera koji je možda koštao pobede Zvezdu.

Foto: AdmiralBet ABA liga/X

Detalj sa utakmice Dubaija i Crvene zvezde

Poslednji put kada je Zvezda porazom započela sezonu u regionalnom takmičeju bilo je u sezoni 2013/14, tačnije 5. oktobra 2013. godine, pre deset godina kada su crveno-beli bili proaženi od Širokog Brijega rezultatm 80:79, takođe je bilo u gostima. Tim sa Malog Kalemegdana moraće dosta bolje u nastavku sezonu, a Dubai je ispisao istoriju u Emiratima i pokazao da nije za šalu.

Biće zanimljivo videti kako će u daljem toku takmičarske godine biti izdanje Dubaija, ali nema sumnje da ni za jednu ekipu neće biti lako u "Koka Kola" Areni. Definitivno imaju skup iskusnih igrača koji mogu da naprave razlike i ostvare epohalne trijumfe u nastavku sezone. Bertans je pokazao da ima iskustva i da može na njega da se računa, ali i ostali igrači koji nose dres ovog kluba.

Izabranicima Janisa Sferopulosa sada sledi oporavak i da saberu utiske nakon ovog susreta. U narednom kolu Zvezda dočekuje Mornar u Beogradskoj areni pred svojim navijačima gde će tražiti iskupljenje za poraz od Dubaija koji sve izenadio. Deluje da će ova sezona biti itekako zanimljiva sa puno iznenađenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading