SEKA ALEKSIĆ PROGOVORIlA O SAŠI POPOVIĆU: Iznela sve detalje RAZGOVORA, on imao JEDAN USLOV!

Autor:

Zabava

22.09.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić otvorila dušu o njenoj karijeri.

SEKA ALEKSIĆ PROGOVORIlA O SAŠI POPOVIĆU: Iznela sve detalje RAZGOVORA, on imao JEDAN USLOV!

Foto: ATAImages

Pevačica Seka Aleksić nedavno je najavila novi album, a pre samo nekoliko dana izbacila je čak tri singla, koji su već u samom vrhu trendinga. Poznato je da je dve pesme radila njena mlađa koleginica Tea Tairović, a večeras će joj Seka čak i biti specijalna gošča na koncertu u Areni. 

Foto: Saša Leteći

Seka Aleksić

 

Seka Aleksić je godinama gradila karijeru, a poznata je priča o njenom razgovoru tada sa čelnikom Granda, Sašom Popovićem, koji joj je tražio novac kako bi njegova kuća izdala prvi album. Jedna od vodećih muzičkih kuća, samo godinu dana kasnije, priča Seka i priseća se razgovora sa Sašom, je njoj platila album, kada su videli uspeh prvog. Ovu priču Seka je podelila u emisiji, te je odgovorila na pitanje koliko joj znači album koji će uskoro ugledati svetlost dana:

- Mene veže za ovaj ceo album, veže me situacija da mi je na prvom albumu Sšaa Popović rekao da moram da platim da li 20.000 evra ili 10.000 da izmad, a onda sam ja sledeće godine donela album i on mi je platio što izdajem, e to mene veže za ovaj album - rekla je Seka Aleksić za K1 i dodala:

Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

Saša Popović

 

- Tako se desilo! 

Saša Popović, čuveni muzički producent i osnivač takmičenja "Zvezde Granda", može se pohvaliti impresivnom karijerom koja traje punih pet decenija. Ono što mnoge iznenađuje jeste činjenica da Popović ima 70 godina, s obzirom na njegovu nepresušnu energiju i vitalnost. Rođen je 24. aprila 1954. godine u Novom Sadu, a iako je javnost navikla da ga vidi u punom sjaju, poslednjih vremena njegovo zdravstveno stanje je bilo predmet interesovanja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading