HITNO ODLUČENO ŠTA ĆE SE DOGODITI SA "ZVEZDAMA GRANDA!" Nakon najnovijih informacija o stanju Saše Popovića, sve se menja!

Autor:

Zabava

21.09.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo šta se događa sa takmičenjem "Zvezde Granda", nakon što je Saša Popović završio u bolnici.

HITNO ODLUČENO ŠTA ĆE SE DOGODITI SA "ZVEZDAMA GRANDA!" Nakon najnovijih informacija o stanju Saše Popovića, sve se menja!

Foto: printscreen/RTV Pink

Juče je kao bomba odjeknula vest da je Saša Popović, kreativni direktor "Grand" produkcije, završio u Kliničko-bolničkom centru Zvezdara, nakon što mu se stanje pogoršalo. Njegova supruga Suzana Jovanović se oglasila, te istakla da ništa više ne može da otkriva.

Međutim, kako Republika ekskluzivno saznaje, Saša se trenutno nalazi u jednoj od najboljih bolnica u Parizu, gde ga čeka operacija. 

- Samoinicijativno je napustio bolnicu i otišao u Pariz na dalje lečenje, kako bi potražio tretman na jednoj od najboljih klinika. Trebalo je da bude operisan ovde, ali je u poslednjem trenutku odlučio da ode za Pariz - otkriva za Republiku izvor blizak Popoviću.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Saša Popović

 

Voditeljka Vesna Milanović sinoć je otkrila nove detalje o njegovom zdravstvenom stanju, pa napomenula da je organizacija popularnog takmičenja "Zvezde Granda" pod njegovom kontrolom:

- Znate kako je kad sami pravite svoje emisije, bila je tehnička stvar u pitanju, već u ponedeljak kreće snimanje. Dobrodošli ste svi. Očekujemo Sašu vrlo brzo. Znamo ono što smo vam i rekli. Trenutno je odsutan, ali će nam se vrlo brzo priključiti. On sve prati, to je Saša Popović. Ništa nismo uradili u "Grand" produkciji, a da on to nije ispratio. Svakodnevno smo u kontaktu, imamo njegovo zeleno svetlo - rekla je Vesna.

Republika

Foto: Republika

Vesna Milanović i Dragana Katić

 

- Videli ste ga, odradio je sve audicije, celog leta je spremao svaku grupu. I ja sam bila bolesna prošle nedelje, niko me nije pitao kad se vraćam na posao - poručila je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading