ŽAO MI JE SAŠE POPOVIĆA! Neda Ukraden iskreno o stanju čelnika "Granda": Ne znam ni sa kim da se čujem... (VIDEO)

Autor: M. Đ / M. P.

Zabava

20.09.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otvorila dušu pred kamerama!

Pevačica Neda Ukraden pojavila se večeras u jednom poznatom prestoničkom restoranu, gde je televizija Pink organizovala proslavu svog portala. Pevačica je progovorila o svom životu, a zatim se dotakla Saše Popovića.

- Sledeće godine Arena Zagreb, u decembru me očekuju dva velika koncerta u Ljubljani, ima dosta koncerata u regionu celom, Sofija, radim non-stop, zaista - rekla je Neda, pa se osvrnula na 30 godina televizije Pink:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Neda Ukraden sa kreatorkom Suzanom Perić

- Prošlo je mnogo, mnoge su se stvari izdogađale razne, na svakom planu, ušli smo u potpuno drugačije razdoblje. Drago mi je da smo nekako zajedno izlazili iz tih izazova kao pobednici. Moram da čestitam vizionarskoj strategiji i energiji Željka Mitrovića i njegovog tima. Lepo se osećam. 30 godina je veliki jubijel. Kad smo vežbali u toj maloj sobici u Zemunu za tu špicu, videlo smo da smo svi raspoloženi, iako smo ulazili u novu priču - istakla je pevačica, pa otkrila kako gleda na to što mlađi pevači presnimavaju njene pesme:

- Ja sam još uvek vrlo aktivna, sumnjam da neko može da otpeva to kako ja pevam. Da li je kopija bolja od originala, sumnjam. Ali meni je kompliment - rekla je Neda, te se osvrnula na stanje kreativnog direktora "Granda".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Neda Ukraden progovorila o Saši Popoviću

- Žao mi je to što čujem. Ja sam došla sa mora, bila sam odsutna tri meseca. Jako sam iznenađena. Ja sam to čula... Znate šta, svašta čujete, svašta pročitate. Jako mi je žao Saše Popovića, želim mu da brzo ozdravi. Ne znam ni sa kim da se čujem. Ja nisam član te ekipe već dugo. Osim dobrih odnosa, nemam ništa drugo. Vrlo rado sarađujem sa Žikom, celim tim timom - poručila je Neda za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading