HITNO OGLAŠAVANJE PEVAČICE ZBOG SAŠE POPOVIĆA! Otkrila sve o njegovom zdravstvenom stanju, redovno se čuje sa Suzanom Jovanović!

Autor:

Zabava

20.09.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bori se lavovski, kaže pevačica.

HITNO OGLAŠAVANJE PEVAČICE ZBOG SAŠE POPOVIĆA! Otkrila sve o njegovom zdravstvenom stanju, redovno se čuje sa Suzanom Jovanović!

Foto: ATA images, Printscreen/Pink TV, Shutterstock

Pevačica Zorica Marković takođe je već duže vreme, poput brojnih estradnjaka zabrinuta zbog lošeg zdravstvenog stanja Saše Popovića, te se redovno čuje sa njegovom suprugom Suzanom Jovanović. Zorica je sada za Republiku otkrila da je Saša na terapijama već duže vreme, kao i da se nada da će sve biti kako treba i da će stanje uskoro skroz da se popravi.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Suzana Jovanović i Saša Popović

 

- Čujem se sa Suzanom, šta drugo da vam kažem. Bore se lavovski, tu su terapije i ostalo sa nadom da će sve to biti dobro uz Božiju pomoć. To je sve što znam za sada - rekla je kratko pevačica. 

Foto: youtube.com/AmiG Show

Zorica Marković

 

Podsećamo, otkad  je snimanje nove sezone takmičenja "Zvezde Granda" počelo bez Saše Popovića javnost se izuzetno zabrinula za njegovo zdravstveno stanje, budući da se priča da je na privatnim klinikama gde prima određene terapije, kao i one za povredu noge koju je skoro doživeo prilikom nezgode koja ga je zadesila. 

Foto: ST/Petar Divac, Antonio Ahel/ATAImages

Saša Popović

 

Poznati muzički producent, već neko vreme živi sa saznanjem da će prema proročanstvu čuvene Babe Vange zaspati u 86. godini i više se neće probuditi. Iako mu je trenutno 70 godina, Saša je već sastavio testament, uveren da će se Vangina predviđanja i ovoga puta obistiniti. Njegova promena testamena izazvala je opštu pometnju, s obzirom da je pre nekoliko godina sastavio kompletan ugovor, a onda se tajno sastao sa advokatom, kako bi izmenio određene stavke. Suzana je burno reagovala zbog ovog saznanja, pa je napravila haos, a ovo su glavne izmene. 

Foto: youtube.com/paparazzo lov, ATA Images/Antonio Ahel

Saša Popović

 

- Koliko znam, Saša je pre nekoliko godina sastavio testament, ali o tome nije nikome pričao tada. Nedavno se pokrenula neka tema i on je Suzani rekao da je sa advokatom sastavio nov ugovor. Suzana je poludela i pitala ga da li je normalan da stalno sastavlja nove testamente i da joj nije jasno zašto se oko toga uopšte opterećuje i time sluti na loše - rekao je izvor blizak paru. 

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading