SUZANA JOVANOVIĆ HITNO PREDUZELA MERE ZBOG SAŠE! Evo šta radi supruga čelnika Granda dok čeka da mu stanje stabilizuje!

Autor:

Zabava

19.09.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je preduzela samo jedno!

SUZANA JOVANOVIĆ HITNO PREDUZELA MERE ZBOG SAŠE! Evo šta radi supruga čelnika Granda dok čeka da mu stanje stabilizuje!

Foto: Printscreen//Pink TV

Direktor "Granda" Saša Popović već izvesno vreme bije životnu bitku, zbog čega se ne pojavljuje na javnim događajima i u javnosti uopšte već šest meseci.

Otkad su se u maju pojavile fotografije na kojima se vidi da je bio zbrinut na Institutu za ortopediju na Banjici, ispred kog je viđen u kolicima, a noga mu je bila u gipsu do kolena, Popović je nestao iz javnog života.

Kako smo sada saznali, oglasila se i njegova supruga Suzana Jovanović, koja je prijatelje zamolila još jednom da ne prenose dalje informacije o tome kako je Saša, kao i da je najbolje da se sve drži u tajnosti, dok stanje ne počne da mu se popravlja.

Foto: Republika

Saša Popović

 

- Suzana je opet rekla bliskim prijateljima koje izveštava o tome kako je Saša da ne prenose dalje informacije o njegovom stanju, kako ne bi došlo do medija to šta se trenutno dešava. Ona je rekla: "Sve je u redu za sada sa Saletom, samo mu je potrebno mnogo odmora. Ima jake terapije i normalno je da više odmara i leži. Bitno je samo da ne prenosite ništa od informacija da se ne bi bilo ko brinuo - rekao nam je upućen izvor.

Foto: ATA images

Saša Popović i Suzana Jovanović

 

Podsaćamo, kako smo ranije prvi pisali, zbog narušenog imuniteta i bolesti sa kojom se nedavno čelnik Granda susreo, doktori su predložili da promeni krv, kako bi mu se ojačao organizam, pored već postojećih terapija kojima se podvrgao.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša Popović

 

- Saša u poslednje vreme redovno ide u inostranstvo i konsultuje se sa doktorima koji su širom Evrope najveći stručnjaci. On je u Nemačkoj na jednoj privatnoj klinici razgovarao sa doktorom koji mu je predložio menjanje krvi, što je tretman koji podmlađuje i jača organizam. Njemu je to sada preko potrebno jer treba da ojača, s obzirom na to da je na terapiji zbog koje je često malaksao - objasnio nam je tada izvor. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading