ŠOKANTNO! Glumac iz serije "Lud, zbunjen, normalan" BLUDNIČIO NAD MALOLETNIKOM! Dečak sve priznao!

Autor:

Zabava

19.09.2024

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Moamer Kasumović osuđen je na godinu dana zatvora.

ŠOKANTNO! Glumac iz serije "Lud, zbunjen, normalan" BLUDNIČIO NAD MALOLETNIKOM! Dečak sve priznao!

Foto: Printscreen/Youtube/RTCG - Zvanični kanal

Poznati bosanskohercegovački Moamer Kasumović, koji se proslavio ulogom u seriji "Lud, zbunjen, normalan", osuđen je na godinu dana zatvora zbog krivičnog dela bludničenje nad maloletnikom, prenose mediji.

Kako se navodi, Moamer Kasumović je bludničio nad maloletnikom, a sve se saznalo nakon prestave "Tiho, tiše", koja govori o vršnjačkom nasilju.

- Na osnovu evidencija Tužilaštva KS informišemo vas da se protiv navedene osobe vodio postupak zbog krivičnog dela bludne radnje koji je pravosnažno okončan pred Opštinskim sudom u Sarajevu. Oglašen je krivim i osuđen na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine - rečeno je za medije iz Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Republika

Foto: Lud,zbunjen,normalan | ZVANICNI KANAL | FIST Pro

 

 

Kako je objavio Raport, sve se saznalo nakon predstave "Tiho, tiše”, koja je izvedena u okviru 6. Sarajevo Festa 16. septembra u Narodnom pozorištu Sarajevo. Tema predstave je vršnjačko nasilje, nakon čega su upriličeni razgovori s publikom.

Tada se obratio mladić iz publike koji je rekao da je bio žrtva pedofilije kada je imao 14 godina, a da je počinilac poznati glumac. Na pitanje o kome se radi rekao je Moamer Kasumović (43). Mladić je u svojoj potresnoj ispovijesti u Narodnom pozorištu rekao da je celi slučaj imao i sudski epilog i da za to postoji sudska presuda.

Kasumović je poznati glumac koji je glumio u brojnim predstavama i TV serijama, a široj regionalnoj publici poznat je po svojoj ulozi Damira Fazlinovića u hit seriji “Lud, zbunjen, normalan”.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading