SAŠA POPOVIĆ NAPUSTIO SRBIJU: Hitno PREBAČEN u drugu bolnicu nakon što mu se stanje POGORŠALO!

Autor:

Zabava

20.09.2024

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva gde se kreativni direktor "Granda" trenutno nalazi!

SAŠA POPOVIĆ NAPUSTIO SRBIJU: Hitno PREBAČEN u drugu bolnicu nakon što mu se stanje POGORŠALO!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Danas je kao bomba odjeknula vest da je Saša Popović, kreativni direktor "Grand" produkcije, završio u Kliničko-bolničkom centru Zvezdara, nakon što mu se stanje pogoršalo. Njegova supruga Suzana Jovanović se oglasila, te istakla da ništa više ne može da otkriva.

Republika

Foto: Shutterstock, Printscreen/Youtube/Grand Magazin

Suzana nije želela da govori o Sašinom stanju

Međutim, kako Republika ekskluzivno saznaje, Saša se trenutno nalazi u jednoj od najboljih bolnica u Parizu, gde ga čeka operacija. 

- Samoinicijativno je napustio bolnicu i otišao u Pariz na dalje lečenje, kako bi potražio tretman na jednoj od najboljih klinika. Trebalo je da bude operisan ovde, ali je u poslednjem trenutku odlučio da ode za Pariz - otkriva za Republiku izvor blizak Popoviću.

Danas se za naš portal oglasila pevačica Zorica Marković, koja nam je potvrdila da je Saša u lošem stanju i da mu se stanje pogoršalo.

- Čujem se sa Suzanom, šta drugo da vam kažem. Bore se lavovski, tu su terapije i ostalo sa nadom da će sve to biti dobro uz Božju pomoć. To je sve što znam za sada - rekla je kratko pevačica za Republiku.

Republika

Foto: ATA images, Printscreen/Pink TV, Shutterstock

Zorica nam je otkrila da se Saša bori lavovski

Podsećanja radi, javnost se zabrinula za stanje Saše Popovića kad se nije pojavio na snimanju nove sezone takmičenje "Zvezde Granda", nakon čega je muzička zvezda Jelena Karleuša otkrila da mu se stanje pogoršalo.

- Čula sam da Sale nije nešto dobro. Suzani sam poslala poruku da može da računa na moju podršku i pomoć u svakom momentu, bez obzira što sam morala na razne načine da zaustavljam njegove napade po raznim emisijama. Ja moram da budem neko ko oprašta, jer nema ko se o mene nije ogrešio i ko se zbog toga nije pokajao, jer ja uglavnom nikada nikome nisam ništa loše učinila. Kada je reč o Saši Popoviću, ja ću pamtiti samo ono dobro što je on učinio za mene - rekla je Jelena u emisiji "Puls Srbije".

Republika

Foto: ATA Images

Karleuša je nedavno ponudila pomoć Saši

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading